It's getting closer

Det är galet vad man hela tiden blir påmind om hur snabbt dagarna egentligen går när man väntar på något. Nu när jag vet att jag har knappt tre veckor kvar hemma värdesätter jag allt på ett annat sätt - och tiden flyger förbi samtidigt som den går sjukt sakta.

Idag har jag umgåtts med mamma i princip hela dagen och jag har nog skrattat mig till antal extra magmuskler kan jag lova. Det blev bland annat en motionsrunda med shopping och glass som vi avslutade med att palla äpplen. Jag kommer att sakna mammadagar!

Efter imorgon ska jag iallafall styra upp mitt rum. Garderob, lådor och hyllor ska rensas innan jag åker och det lär ta sin lilla tid. Ska bli kul att se vad som finns i mina gömmor, mamma tror att vår saknade telefon kommer dyka upp - jag är tveksam! ;-)


Fredag 28 augusti

Ny blogg, nya planer och en enkelbiljett till Mallorca. Idag är det 26 dagar kvar tills jag lämnar Rundvik - 27 tills jag lyfter från svensk mark, det är då allting börjar på riktigt.

Hade inte tänkt fixa en blogg förren jag åker, men efter en del påtryckningar blir det här lite updates nu och då "för att det blir lättare för alla att hänga med". Sååå jag ska göra mitt bästa för att guida er genom "tiden innan"  och det finns en hel del att fixa med vill jag lova! Toplistan ser ut som följande:

- Fixa resväska
- Städa ur rummet
- Förbereda hejdåfest

Sen måste jag boka tandläkartid också.. och massa mer. Men nu först ska jag äta lunch.


 


RSS 2.0