VÄRLDENS BÄSTA MAMMA

Idag är det exakt tre veckor tills jag packar mina saker och överger jobbet som aupair. Det är också exakt två veckor tills mamma, pappa och Peter äntligen pallrar sig hit för supersemester. Sen är det också IDAG som är alla mammors dag och jag skickar en jättestor kram och puss på lilltån till min bästa där hemma. Älskar dig.

Hela den här söndagen har varit toppen ända från början. Lite energibrist på grund av för mycket dansade igår, men det fanns ändå ork att spela bowling med två spralliga småpojkar runt 11 på morgonen. Runt ett drog jag och August på oss inlinesen och åkte till grannstadens strand. Sjukt varm, jätteskönt och hur bra utsikt som helst på alla som kitesurfade. Jag vill kunna!

På hemvägen hade jag sjukaste motvinden, mina ben är fortfarande fulla med mjölksyra och det är dags att styra upp lite innan resten av gänget kommer hem.

Underbara

Hur ska jag kunna lämna den här ön?

Dagen har hittills bestått av världens goaste ungar, strand, prat, bad, god lunch, superbra bok i skuggan på terassen och nu ska jag duscha innan det blir en snabb prommis ute. Kvällen är fortfarande oklar, kan sluta vart som helst. =)

Nu:

Åker vi till stranden!


jag är sjuuuuuk

... och nu sitter jag såklart och tycker jättesynd om mig själv. Misstänker att alla här är ute och dansar, att alla hemma hänger på brännbollsyran och jag är ensam in my room med världens mest täta näsa. Fast egentligen behöver jag verkligen en lång natt, fortsätter nämligen på min super-aupair-bana och styrde tacos till middag. Betyget blev "det här är det godaste jag ätit i hela mitt liv" från samtliga middagsdeltagare (pappa + två sjuåringar). Och mamma, jag gjorde din rosa supersås. Den fick också toppbetyg.

Nu ska jag somna framför en film och imorgon väcka mig själv med världens största kaffekopp.


plask

Provet gick inte alls särskilt toppen, men förhoppningsvis har jag skrapat ihop till ett godkänt! God salladslunch med alla tjejor när allt var avklarat och förmiddagen har varit fin. Nu har jag ont i huvudet och känner mig helt förvirrad, håller tummarna för att pappan vill åka för att hämta barnen. DOCK måste vi handla och risken finns att jag får vara barnpassare...

Tidig kväll ikväll blir det och jag är inte alls avundsjuk på alla som är hemma på brännbollsyran, fusk!

As it should be

Det är väl klart att jag ska vakna upp med världens mest täta näsa, ont huvudet och hela hjärnan ihopsnorad precis när dagen för mitt kursprov har anlänt. Håll en tumme och sänd massor med lyckotankar nu, för om 20 minuter behöver jag all tur jag kan få.

Tror att jag har feber också..


Innan jag gräver ned mig...

... så kan jag berätta att jag varit sjukt duktig på att städa idag. Mitt rum är skinande och lillkillens lika så. Styrde även hemmagjorda hamburgare till middag och nu ska jag göra ett sista djupdyk ner i böckerna. Sista rycket nu, bara imorgon och måndag kvar innan dagarna är helt fria från skola!


Todos se van

Mer än 3 timmars pluggande (+fikande+pratande) lyckades vi med och förhoppningsvis har iallafall lite regler klibbat fast sig på hjärncellerna. Hoppas jag.

Nu håller jag på att städa för fullt, golvet är smutsigt, sängen måste bäddas ren och om jag hinner ska jag städa lådor. Bra i förebyggande syfte också - snart ska verkligen HELA rummet städas ur, hur overkligt det än känns. En biljett hem ska också bokas :)


Duktiga, ambitiösa och OSMARTA

Nu rusar jag iväg för några timmars spanskanötande. Jag och Rebecca ska försöka styra upp lite ordning i verbsoppan.


yes, you darling


´Samtidigt som livet är bra underbart just nu känns det jättekonstigt att slutet kommer allt närmare. Jag ska njuta så mycket de här sista veckorna, med alla mina bästa här. Och sen ha världens bästa sommar hemma.

Nu är det tv, tvätt, strykning och plugg som gäller. Fin onsdagskväll!


Holahola cocacola

Börjar inse att det bara är att vänja sig vid att solen bara blir hetare och luften varmare för varje dag. Har hunnit med skola, plugg i skuggan och på hemvägen snubblade jag över ett par sandaler som tiggde om att få följa med hem. Det fick dom. Hur ska alla grejor få plats hem? Ska spana igenom mina byrålådor nu, slänga gamla skor osv och sen hitta lunch innan det är dags för skolhämtning!


onsdag!

Två dagar till mitt prov och det känns som om all spanskagrammatik jag någonsin lärt mig har runnit ut ur öronen inatt. Pluggugg idag med andra ord.

"Det är Robin Hood jag vill ha!"

Efter att en sallad för en euro avnjutits på McDonalds blev det prommenad till Porto Pi och bio. Robin Hood får alla godkänt och grymt hur de lyckats välja vissa skådespelare. Sen hjälps det ju inte att den var sådär mysig fastän en stor del fylldes av krigande, jag vill också ha en Robin Hood!

Nu är det sovdags big time!


Är det nu jag borde börja ha rakt hår ibland?



Har (sedan inköpet) hyst misstankar om att min dator sakta men säkert går mot ett sammanbrott och nu tror jag att det startat hos webcamen - precis lagom till att garantin går ut..? 

Iallafalll, idag har mina pengar bokstavligen flugit ut ur både min börs och mitt konto. Ett fyra timmars långt besök hos frisören, en skjorta, äckligt och icke prisvärt ice-coffee med Emma, ett kamerafodral, en t-shirt och något som liknar en sommarjacka. Tur att jag tillbringade två timmar i skuggan på en gräsmatta tillsammans med mina spanskaböcker också, annars hade inte mycket vettigt blivit gjort. MEN min sommargarderob måste ju byggas upp?

Försöker styra upp planer för kvällen. Inlines? En bar? Prommenix och bio? Allt utom plugg är jag peppad på.

And the end is getting closer

Effektiviteten har legat på topp under dagen och jag ser fram emot att sova ikväll. Utan kläder och smink på. I fyra timmar har jag pluggat, en timme på stan, väldans lugn arbetsdag och sen har en stor sten äntligen lättat och sakta men säkert börjar "slutet" styras upp.

Idag har jag varit här i 8 månader och det är inte alls så länge kvar tills passageraren Jenny Boberg sitter på planet hem. Så himla mysko.


I'm out of energy

Lyckas allt oftare somna som en sten med alla kläder på, sminket kvar och håret uppsatt. Kanske inte så konstigt att jag var trött igår efter en sådan heldag, snacka om underbart att bo "utomlands" ibland. Hann tyvärr inte åka vattenskidor, men jag fick skratta åt alla rädda nybörjare, åka fin båt och bada i klarblått vatten.

Någon bio blev det inte, men jag och Emma tog inlinesen för att njuta några timmar extra av värmen. En jättegod glass och senare en dricka längs efter strandkanten blev det och vi var inte hemma förren det var mörkt ute.

På fredag har jag kursprov och idag ska jag plugga hela dagen!


Det är på havet jag vill vara

Har just kommit innanför dörren, lite brunare och med saltstänk precis över hela kroppen. Idag har jag insett hur sjukt mycket jag egentligen tycker om att åka båt. Är väldans glad att det finns en ny och fin buster att brumma runt med hemma i sommar!

Hinner inte skriva alldeles för mycket nu, men ni ska få en update om mina 24 senaste timmar lite senare - tillsammans med massor av bilder. Nu ska jag värma pannkaka, duscha och sen glida iväg på bio!

21



(visst Petrus blev snygg på den här bilden?!)


Be back soon

Det är nästan så att jag skulle vilja springa till köket, hämta mitt bröd och fota det i webcamen bara för att ni ska få en känsla för hur himla gott det är. Riktigt stolt över mig själv är jag - även om det enda som behövde tilläggas i den redan färdiga brödmixen var 6 dl vatten... men att grädda bröd är ju en konst i sig?

Hur som helst, jag ställde klockan tidigt för att få en chans att njuta av lugnet innan de två små monsterna vaknar, och nu, två koppar kaffe och en supermacka senare är kroppen redo för några timmars slit. Så fort de gjort läxorna ska jag packa in dem i bilen och åka till stranden, med kall pannkaka som matsäck.

Nu hörs barfotafötter tassa runt i vardagsrummet. Dagen har börjat.

om jag sätter mig ner så somnar jag nu

Energin börjar sakta men säkert sina och jag kan försäkra er om att jag kommer anstränga mig för att slippa bli ensamstående mamma. Vilket heltidsjobb bara för lite extra fredagsmys. Lyckades iallafall med en riktigt god fläskpannkaka som fick 9 poäng av 10 och nu bakas det svenskt rågbröd för fulla muggar. Nästan så att jag hoppas att jag är ensam om att tycka om det så att det räcker läääänge.

Annars har det inte hänt så mycket annat spännande.. fick syn på en väldans vältränad mage som spatserade runt på strandpromenaden när jag körde till skolan, färden hade kunnat sluta plötsligt om jag inte lyckats få blicken tillbaka på vägen lagom för att se bilen framför bromsa in. Sen blev jag inlåst på toan av barnen en stund också, aupairlivet är hårt.


Det finns bra sätt att plugga på

Med förskräckelse upptäckte jag tidigare i veckan att det inte alls var så länge kvar till våra slutprov i spanska som jag trott. Nästa fredag gäller det, både grammatiken, diktamen och pratdelen måste spikas. 

Vågar inte påstå att jag varit den mest ambitiösa eleven när det gäller läxor och liknande, men detta kändes som en spark i baken och efter lektionen idag parkerade jag mig i skuggan på ett mysigt café tillsammans med Rebecca - och pluggade flitigt i TVÅ timmar. Det finns hopp iallafall och jag ska göra återbesök snart!

Ikväll är jag tvåbarnsmamma och ska laga fläskpannkaka till mina kycklingar. Kanske orkar slänga ihop en milkshake av hemmagjord cocosglass som efterrätt. Sen ska jag baka bröd. Och så finns det strykning... och sa jag att jag är en tjugoårig tvåbarnsmamma?

Jag tycker inte om trafikstockning

Imorse hade en lastbil bestämt sig för att få motorstopp mitt på vägen och det resulterade i att hela min tidsplan blev söndermosad, efteråt var det kö i exakt varje rondell. Nu är jag ju stressad iallafall.

Det börjar bli galet varmt här och det är sådär jobbigt att komma på vad man ska ta för kläder. Av någon anledning går jag fortfarande runt i långbyxor när det är över 20 grader varmt, trodde aldrig att jag verkligen skulle anpassa mig så till värmen. Dock blir det lite varmt där runt tvåtiden.

Idag är det 22 dagar till mamma, pappa och Peter pallrar sig hit. Tre veckor och en dag tills jag får träffa mina päron för första gången på nästan 9 månader. Förstår knappt själv hur lång tid jag egentligen har varit borta, på måndag är det 8 månader sedan jag hoppade på planet. Så sjukt =)

Nu ska jag springa iväg till skolan!


en snabbis

Grottorna var fina, svensk lunch på Ikea med salta godissillar som efterrätt. Mums!


our next plan



Jag och Rebs fick för oss att ett vinglas skulle sitta fint såhär på kvällskvisten och vandrade ut i kvällen som är helt ljummen. Hamnade på bar, träffar bekanata och vips är både båtbesök och vattenskidåkning halvt uppstyrt. Kan bli bra detta!

Imorgon är det ett tidspressat schema som gäller, direkt på morgonen glider vi iväg på utflykt och lär komma hem ungefär samma sekund som det är dags att hämta E på skolan. Tror att det är grottor vi ska spana in och jag är minst sagt taggad på en liten roadtrip.

and will you sing for me baby

Ni vet de här morgnarna när man gör nästan allt för att ignorera det faktum att alarmet ringer och du måste gå upp? Ungefär så började min morgon och jag var inte alls på bra humör när jag tillslut pallrat mig uppför trapporna. Men, det var lätt att ändra på och nu ska jag försöka hinna med lite städning och läxa innan det är dags för kaffeköp på väg till skolan. 30 minuter på mig,


lediga dagen..

... har varit som lediga dagar ska. Strand, bad och bara massa slappning. Misstänker att jag fick en släng av solsting också, det gjorde att tre timmar av min eftermiddag tillbringades i sängen - men det kompenserades med glass och trevligt sällskap ikväll. =)

on top of my pillow

"Com and eat in Enzo y Jenis pub, its open OPEN"

Så, jag har varit pubägare för en natt och ni anar inte vilken god (och spicy!) köttfärsgryta vi lyckades slänga ihop. Kryddor över hela golvet var det innan vi var klara och jag har aldrig sett en sjuåring skura golvet med sådan entusiasm förut. Lite tråkigt var det bara att hedersgästen (pappan) inte lyckades pallra sig hem i tid, men vi hade en mysig middag på tu man hand. Kan inte klaga på en sådan kväll.

Nu gör jag tidig kväll, imorgon trotsar jag taggen i foten och styr en joggingrunda på morgonen innan resten av dagen ska tillbringas i sanden med en bok. Vi ska spana in surfers också. Ser bra ut!


Ny vecka, nya äventyr

Solen skiner (som vanligt) från blå himmel, jag är kramsjuk och lektionen börjar nu. Time to go!




Dyker du förbi på middag?















Inte så dåligt skulle jag vilja påstå! =)

Tapasmakers

Vårat bord fyllt med tapas blev så sjukt snyggt att vi knappt kunde tro på vår egen (uppenbara) talang. Tankarna flög genast iväg mot att starta egen restaurang när alla kommer tillbaka till Sverige - tror dock att de planerna stannar bland molnen, även om det var riktigt, riktigt gott också. Ska bjussa på bevisbilder sen!

Helkul kväll iallafall och för en gångs skull har jag lyckats sova mer än 4 timmar. En god frukost har jag fått i mig och nu ska jag ut i solen, köpa en dubbel kaffe, låta hjärnan vakna till och njuta av livet innan jag ska hämta E hos farföräldrarna.

jag hittade färgen mamma

Kom just hem från mysigt kaffedrickande på Café i solen och nu är det raka vägen in i duschen som gäller. Tapasmiddag ska styras på Axels balkong, drinkar ska blandas och jag har önskat glass till efterrätt. Taggar natten :)


Lördag

Känner friheten. Foten är insmord och lindad, ska styra benepillering (usch) och sen är jag off ut i fina vädret. Är lite avundsjuk på min riktiga familj, som är i min favoritstuga med vår NYA båt! woowow bra sommar blir det =)


Bästa med dagen;

- Har lyckats klämma ut två taggar (av 5) från fotsulan.
- Kan iallafall gå snabbare än tanterna med kryckor.
- Blir ledig från ikväll till på söndag någon gång.

.NÖJD. NÖJD. NÖJD.

(och Elin, det såg nästan ut så från början - förutom att de bara var några centimeter långa ;P )

Thursdaynight

Ligger med en fot helt insmord i salvor och med ett stort bandage runtom. Tydligen ska det göra huden mjukare och förhoppningsvis sakta men säkert knuffa ut taggarna. Kan inte påstå att det gör ont - meen tydligen ska det bli värre och de gissar att mina springrundor kommer ställas in några dagar. Lyckat! Men hade iallafall världens härligaste dag på stranden idag, världens skönaste simtur hanns också med innan jag trampade lite snett ;)

Är iallafall barnvakt och parkerad framför en bra film med varma bananer och honung. Smakar mums och jag behöver vila. Vi hörs imorgon?

Fossingarna och jag

Jag har sjöborretaggar under min fot som måste opereras ut snarast. Frivillig assistent? Någon?

a good one

Stressig men fin dag och nu springer jag till Axel för kortspels (eller något) kväll. Och mamma och pappa, har ni glömt hur en dator fungerar? Ni kan ju skicka ett updatesms iallafaaaall..!

Månaderna som snart tar slut

Efter strand, jogging, dusch och plugg igår landade jag och tyska gänget på Hoogans med varsinn stor tallrik mat. Var så hungrig att magen skrek och när vi tillslut fick maten tog den slut så snabbt att jag knappt hann känna smaken, men antar att det är ett tecken på att det var gott?

Det var en spelkväll på Porto Pi planerad, men det slutade på en mysig bar med varsitt vinglas istället. En av tjejerna åker hem på fredag,  det är så tråkigt och så overkligt att det är nu det börjar - vi börjar droppa av en efter en och om drygt två månader är det ingen som bor kvar här. Äventyret tar slut.

Hur som helst, jag önskar att alla mina lediga dagar kan vara sådär bra och i morse var humöret fortfarande på topp. Vaknade av att jag låg och skrattade i sömnen =) Och nu vankas skola!


resultatet av dans och höga klackar


Playaaa

Stekande sol. Värme. Blå himmel. Ledig. - Behöver jag säga vars jag befunnit mig under dagen? Nu ska jag ut på jogging runda, duscha och sen hitta en mysig pub i solen för middag. Kan inte bli bättre.



I'll carry you with me

Solen dök upp, skolan var kul, lyckades nästan slarva nästan bort min påse med böcker och sen är shoppingsuget så stort att det kliar i fingrarna. När jag får min lön....

Har massor av ledig tid idag så ska snart smita upp för lite lunch och sen ut igen på kaffedate i solen. Har också upptäckt att jag måste ha brist på någon vitamin eller något också. Hur ska man tolka domningar i benen, yrsel och suddigt för ögonen? Måste utredas. Och vet ni något annat kul? Idag är det 3 dagar och en månad tills mina bästa kommer =)


Almost here

LIVET. Hade det bara varit sol ute nu hade jag varit 100 % nöjd med allt just nu. Och så fick jag ett mail med fina golvläggningsbilder från bästa stället i Rundvik också! Frågan är om jag kommer känna igen insidan på huset i juli, önskar mig lite mer bilder på heela rummen :D

Nu ska jag styra läxa, springa och köpa kaffe och sen skola!

"If everyone entered with you're smile, this world would be happier"

Äntligen har det riktiga strandvädret återvänt och vi parkerade oss på handdukarna i några timmar. Ett väldans stort sandslott med jättehöga barriärer runt om byggdes också och i slutet kastade hälften av barnen runtom avundsjuka blickar på vårt konstverk. Ha!

En joggingtur har jag också hunnit med (lite kort dock) och nu försöker jag få med mig någon ut på kvällsäventyr. Något lika spännande som en kaffe på Café. Ingen nappar än..


SLEEP like a SHEEP

Imorgon ska jag baka scones till frukost och sen tror jag det vankas familjeutflykt under dagen. Är fortfarande på världens bästa humör och nu är det sovdags.

(och sen, om du inte redan sett Djungel George 2 - se den inte heller. Så dålig.)


Life's good now

Med tanke på hur morgonen började skulle man kunna tro att dagen inte skulle bli sådär superbra, men ack så fel. Livet känns på topp, solen lyser från klarblå himmel, alla på superhumör och allt känns sådär overkligt bra. Älskar att sitta på café och dricka kaffe i solen, äta glass på gräsmattan i parken, titta på alla nöjda människor, ha världens bästa vänner osv osv osv. Så sjukt bra. Och allt som är oupplöst verkar nysta upp sig, sakta men säkert.

Livet på en pinne.

I ett nötskal

Mallorca by night är galet, galet kul och så sjukt mycket härliga människor! Och Jenny försov sig i över 1,5 timme - superduktigt verkligen! Nu måste här styras upp lite!

Hur läser du din tidning?

Och hoppsan vad min kondis är nere på botten. Svetten rann (rinner fortfarande), astman gjorde sig påmind (förkylning) och jag var till och med trött i kinderna när jag äntligen kom hem igen. Men detta ska styras upp innan det är dags för hemfärd, nemas problemas!

Sen kom jag också på, när jag kryssade mellan alla ihopskockade turister, att även om de är sjukt irriterande med sina snigelsteg och trafikstockningar så kan man inte låta bli att smittas lite av deras "åh-jag-är-äntligen-utomlands"-leenden. Jag gick runt likadant första veckan här..

Nu; ungefär 1,5 timme kvar till jobb och innan ska dusch, städning och lunch hinnas med. Action.


Ändrar lite;

- Det är inte varmt.
- Det är inte blå himmel.
- Det blir ingen strand.

Däääremot ska jag ut och springa. Måste sluta med de här latfasonerna så trotsa den snoriga näsan nu och börjar med motionen igen. Bättre sent än aldrig!


it's closing up around us

Blå himmel. Sol. Hyfsad värme. Ja - det blir en sväng till stranden efter skolan. Sen är det snart fler familjemedlemmar här och hälsar på hos massa än vad det går att räkna på fingrarna, jag är lite avundsjuk och vill ha mina finaste här också. Lite, lite mer än en månad kvar bara.

Sa jag att mitt hår är smutsigt?

heading to bed

Imorgon behövs ALL energi som kan uppbringas. Men det ska nog inte vara några problem, har massa reserver som kan användas upp. Ska börja ladda några extrabatterier nu snart iallafall, dataförbud resten av kvällen och imorgon ska jag dansa.

Cheeks



Nu är det raka vägen till Ikea som gäller, vad vi ska göra där vet jag inte riktigt. Svensk mat kanskeee!

Fiesta mañana si o si

Känns lite sådär att Real Madrid befinner sig i samma stad som mig, spelar en match inte alls så långt härifrån och jag är utan biljetter. Dåligt uppstyrt då matchen råkade bli himlarns bra - tur att vi har 42 tums tv iallafall! Imorgon är jag chaffis och sen har jag styrt upp utgång antingen imorgon eller på fredag, måste börja visa framfötterna och hundögonen lite oftare här hemma.. (A)


Bikiniväder kommer du nu?

Solen har äntligen motat bort det superdåliga vädret (berättade jag om hur det regnade i måndags? Det var forsar överallt, trafikstockningar, översvämningar osv osv och det var värsta regnet i maj på över 30 år) och jag hoppas att värmen återvänder snart den med. Skolan idag gick ovanligt snabbt och sen hann jag med att köpa en ny bikini. Väldans nöjd och jag ska visa den sen!

Ska städa rummet nu och sen springa upp, slänga i mig en frukt, stryka lite sängkläder och sen hämta lillkillen på skolan. Fullspäckad eftermiddag med bl.a. simning, men så länge jag inte kör vilse på vägen dit är jag nöjd..!

och vi ska segla på det blå

Har egentligen ingenting att skriva. Har nyss vaknat, duschat och sen städat duschen. Effektiviteten är på topp och jag hoppas att pappan kör lillkillen till skolan så att jag får göra läxorna..! Sen är shoppinghumöret bra och jag har en känsla av att det fortfarande är regnigt ute. good good good


Kulguljul

Har haft en sån där dag då jag egentligen inte gjort någonting vettigt alls - men ändå kommer hem med hela magen glad. Sista timmen ute spenderades på Shamrock där det var reggeakväll med väldans gott rött vin. Helt plötsligt känns livet lättare och planerna börjar smidas, det kommer bli så bra så bra. Och kul!

Imorgon är det jobb som gäller och under mina lediga timmar ska jag shoppa de saker jag hittade tidigare idag. Ni vet ju att jag alltid måste "kolla lite till" innan och sen aldrig har tid att gå tillbaka.. (A) iallafall, klänning, linne och bikini står på inköpslistan. Nu ska jag måla naglar!



When we're off

Min lediga dag går äntligen av stapeln och jag har en huvudvärk sedan igår som inte vill ge med sig. Tänkte känna mig spansk och rik såhär på ´morgonkvisten och styra frukost på café, i regnet. Sen ska jag och Emma ut på jakt efter fina linnen, behövs i garderoben nu när värmen stiger.

Drömde inatt jag körde mot rött ljus igen samma dag som jag kom hem. Ett litet fisljus som någon satt upp bara för att jävlas - men tror ni inte att körkortet försvann i ett år? Inte nöjd! Drömmer mycket om hemma just nu och tror det betyder att jag borde styra upp lite samtal här nu, det är halvjobbigt att inte veta.

Nu måste jag rusa!


Aj aj aj

Jag tycker inte om regn. Sen kan man ju fundera på hur hög intelligensnivån är när man tar på sig stövlar på morgonen, men lämnar både jacka och paraply hemma. Om jag är torr? Noepp.

All I ever knew

Idag vaknade jag med känslan av att jag skulle skriva "måndagar suger" här på bloggen. Undrar lite smått om det var ett tecken för en dålig dag och helt omöjligt är det inte eftersom det regnar utanför och himlen är grå. Dock blir den nog ganska bra ändå, lång med mycket jobb kanske, men jag ska försöka styra upp ett biobesök. Ironman 2 på spanska KAN ju vara bra!

Ska försöka göra läxan innan lektionen börjar idag..

bara Din dag idag

Idag är det morsdag i Spanien, men hemma är det bästaste Saras födelsedag!! Känns lite mysko att inte kunna springa över med presenten för att sedan äta gofika och prata om hela världen. Avsluta med en film kanske. Jag hoppas du haft världens bästa dag och vi har lite att ta ikapp sen?  =)

Sakta men säkert börjar man inse att tiden här börjar rinna ut och jag ljuger inte när jag säger att alla här har minst sagt blandade känslor för att åka hem. Det är så mycket man har saknat och längtat efter, förväntningarna på att äntligen kunna träffa alla, gå ut, vakna hemma, äta svensk mat, se på tv, dega bort en dag i pyamas.. listan går att göra huur lång som helst och samtidigt är man så rädd att det inte kommer bli som man tänkt sig. Dessutom är det så mycket att lämna kvar här. Så många.

Men då bygger vi upp en ny vardag igen.


Jag saknar dig.



Tjooo

Fin söndag. Packade in lillkillen i bilen och vi pallrade oss till stranden tillsammans med Emma, Rebecca och Nathalie. Jag och E styrde krabbjakt, snorkling, picknicklunch, glass, sandslott och sen kastade vi bollar på (bakis)tjejerna som låg och sov alldeles för mycket. Soligt var det med.

Nu ska jag vila några timmar, snacka om heltidsjobb det här.

Nu niii

Färdigjobbad och jättemätt av min superrecept á la kyckling, pasta, paprika och curry. Klackeskorna åker på och några timmars dansande ute i natten blir det innan ännu en arbetsdag imorgon. Måste ju passa på när man kan - dock blir det fritt från drinkar. Känner mig fortfarande smått alkoholförgiftad efter föregående helger.


SssssaturdaY




Sol och regnmoln turas om att täcka himlen men jag och lillkillen gav oss ändå ut under förmiddagen(såklart utan regnutrustning). Lek och gungtävling i parken och sen balanserade vi på trottoarkanter längs efter hamnen då det plötsligt började falla störande stora droppar från himlen. Tog skydd inne på Burger King med mjukglass, kaffe och en rolig lekborg. Torra vandrade vi sedan hem till pannkakslunch.

Nu några timmar ledigt och jag ska ta min bok, hitta en torr plats (dit solen når när den kommer fram) och läsa tills klockan sju då jag börjar igen. Livet är bra.



Och glöm inte att världens bästa tjej fyller 19 år imorgon!


RSS 2.0