Utkast: Oct. 31, 2012

Försöker intala mig att man lär sig något efter varje grupparbete. Att det faktiskt FINNS en mening med att nästan få gråa hår ibland. Sen är det ju inte alls så många månader kvar heller... :)

Spell those words.

Det här med försovningar.. Kanske är det inte en toppenidé att lyssna på föreläsande författare ända in på nätterna - men allt de säger är ju så bra. "Jag skriver för att reda upp mitt liv", var det en av dem som förklarade. Och ingenting blir väl så tydligt som när det står på papper?


när alla biljetterna tydligen är slutl.

Har just haft ett mindre sammanbrott i köket framför dagens DN. Cirque du Soleil kommer till Stockholm i HELGEN och jag har inte haft en aning. Inte en endaste liten susning - och det råkar vara min drömcirkus i hela världen. Ni vet en sådan som man drömmer om att gå på och som man hoppas, hoppas, hoppas ska komma till stan en dag. Och så gör den det. Och så MISSAR jag det. Bra. Lyckat. Underbart. Fin tisdag. Dags att sova.
 
(Update: Mamma, vi ska på circus i Mars. All the family. Planera resa och weekend i huvudstaden. Puss!)

Paradise

Har börjat få torra läppar av kylan och världen utanför fönstret har förvandlats till en storm. Jag lyssnar på musik, har tända ljus, pluggar och tittar på bilder som ger bra humör.


This years love

Har idag insett hur bittert det egentligen är att jobba i en killbutik och inte vara kille. Vilken lycka får jag av personalrabatten liksom? Det är ju helt sjukt snygga kläder, men halvsvårt för mig att kränga på mig en Adrian Hammond tröja eller ett par baggyjeans med sjysst häng... haha. Typsikt.
 
Söndagkväll innebär plugg och min mage skriker bokstavligen efter godis. Rent socker skulle säkert också gå bra.

På tunnelbanan.


Tro inte det om mig.








I guess we're back where it all started.

Multieffektiv (är det ens ett ord?) morgon med både dusch, god frukost, tidning och matlagning till lunchlådan. Höll i och för sig på att missa bussen också, men för ovanlighetens skull var turen lite på min sida. Galet lång skoldag väntar. Tillbaka till studentlivet på Handelshögskolan.


Till dig.

puss.


plötsligt blev allt så komplicerat.

Tillbaka i huvudstaden och full fart igen. Även om jag alltid blir fullkomligt hemmakär så fort jag varit i Norrland (hur fint kan ett ställe vara egentligen?) kan jag inte låta bli att tycka om Stockholm också. Med innehåll. Övernattade på en alldeles för kort soffa i förrgår, gick på förhandsvisning på bio igår och nu har mina naglar precis blivit glatt röda. Kaffe på väntar, solen skiner och pannkakor med sköna brudar till middag. Tipptopp.

nästan finaste myskillen jag vet

Simba heter han.



Stilla


och nu bevisade du allt jag redan visste - en gång till.

Klockan tickar obarmhärtigt närmare det klockslag då hemtentan läggs upp på kurswebben. Tjugoåtta timmars obarmhärtighet är vad klassen drabbas av, precis när det blir helg. Att vi dessutom redan hunnit genomlida två veckor av både psykiskt och fysiskt stressande plugg gör mig inte mer taggad direkt. Önskar lite att det gick att trycka på antingen en stopp- eller en snabbspolningsknapp.
 
Fast jag är ju hemma i alla fall. Mammas dator (i brist på egen) är uppställd, kaffet kokat och min egna lilla central är uppbyggd. Förhoppningsvis går det ganska snabbt ändå. Fingers crossed.

"Visst körde vi i 15-minuters pass?"

Mysiga söndagsstudier i en soffa på Karlaplan. Solsidan och blåbärsté lyckades vi få med i kompotten också, tillsammans med en sockerkaka som var så färsk att det inte riktigt gick att sluta äta. Fortsatte plugga halva natten sedan, det är få tidpunkter då studieron når så nära perfektion - bortsett från gäsparna.


Nästan som julmys

Kvällen spenderas på skolan i sann plugganda med fint sällskap. God takeaway till middag, böcker och överstrykningspennor. Nu är Mallan på kaffejakt också - vi orkar ett par timmar till!

Tack för gullekommentarerna i senaste inlägget också! Jag pallrade mig till närakuten och är nu lycklig ägare av både hostmedicin och värktabletter. Förhoppningsvis växer revbenet ihop snabbt också :) :)


just a little break.

Alldeles för många analkande tentor, ett trasigt revben, en hosta som slår andan ur bröstet och ett antal nätter utan sömn. Jag är för trött för ett liv i uppförsbacke just nu (peppar med godaste salami-och-philladelphiaost-mackorna dock) och får be att återkomma vid bättre humör.

Hjärta

Tycker rätt bra om paket.



Dubbel win

Veckan går som ganska bra nu, även om jag har konstant stressvärk i magen. På väg att hämta världens coolaste vinst nu också, den börjar på N, tillverkar världens godaste dryck och är gräddvit. Bästa!


Colourbomb

Trots att jag har konstant huvudvärk och ont i lungorna på grund av all hosta så känns iallafall denna morgon rätt fin. Underbart fina höstfärger och jag har varma nya vantar. Glad onsdag!


Drink.

Att den ser ut som en mojito gör den så mycket roligare att dricka. God är den också - min krya-drink!


Break.

Helgen har präglats av hosta, hosta och hosta (plus jobb och spontan, dansant utekväll). Är helt slut och sjukskriven från morgondagens praktik - hade man kunnat hosta lungor ut och in så hade mina kvalat.

Ledsen till alla jag inte ringt upp också, helt ärligt så hostar jag för mycket för att kunna hålla ett samtal. Gör ett försök imorgon!


RSS 2.0