newlife

Bästa tjejorna. Middag. Skitsnack. Lunch på stan. Spontanbesök.
Filmkväll. Stugmys. Promenad. Häggströms. Kaffe. Lillebror. Mat.
Träning. Köra bil. Soffa. Kissemissen. Storbildstv. Föräldrar. Pluggfri.
.
Jag skulle kunna göra en lång lång lista över min fina vecka här hemma, är glad i magen och livet är fint. Har två dagar kvar att njuta innan planet går tillbaka till verkligheten. Helt okej.

Ni vet väl det redan?

.bästa tjejorna.

helg varje dag i veckan

Trivs ganska väldigt bra med att vara hemma. Relativt produkttiv - men ändå superslapp - dag med både skolgrejor, extrajobbsfix, springtur, kaffe, sovmorgon, promenad och häng med kusinerna. (ska berätta om mitt och mammas nya projekt sedan, så mycket skratt) Nu har jag däckat i soffan och planerar den analkande onsdagen. Bästa på schemat blir kvällen då bästa brudarna bjuder mig på födelsedagsmiddag. Hur fint?

med världens mysigaste katt

Home sweet home.

looking for the sun to go down

När man inte har sin egen familj nära har det visat sig att söndagar hemma hos andra familjer är ett alldeles utmärkt alternativ. Trevligt sällskap, mysigt prat vid middagsbordet, en fullskalig middag, en busig hund och ett hemtrevligt hus. Jag hade en toppensöndag igår.
.
Försöker annars som mest slänga i vettiga saker i weekendväskan som ska förvandlas till en veckoväska. Det finns en risk att jag går naken i slutet av veckan - så mamma, pappa och Peter - göm det ni är rädda om i garderoben... ;) Klockan 15.15 går planet!

vårstart

Uppsala har visat sig vara en mycket bra studentstad. Red Bull har visat sig vara den perfekta räddaren i nöden då du ska jobba på alldeles för lite sömn.

.

FRI. Nu ska jag gottgöra alla som fått dras med den tråkiga jennyversionen alldeles för länge. 2012 ser ut att bli ett bra år.

idag är en bra dag.

Om exakt tre timmar och tjugo minuter har jag officellt ett liv tillbaka. Bokstavligen. Inte bara för att tentan är bortgjord - efter idag behöver jag inte heller proppa i mig åtta stycken piller varje morgon. Och jag får dricka vin utan dåligt samvete. Och jag slutar vara så torr. Och jag kommer hem på måndag. HELT OKEJ.

puss

Okej. Min första dag på "100 dagar" lägger jag till lite salta pinnar efter en annars nyttig frukost. Jättebra. Men det får man faktiskt när det är dagen innan tenta.

Här har vi det: Barn är bäst.

Hur fint var inte detta? Lite ljus i en halvdeppad students tillvaro.
.

Jag hänger på!

Någon fler än mig? Klicka på bilden och anmäl så kör vi! Klockan 18.00 är det too late.

välj.

ajgkljöajöojföoc. Ungefär så tydlig känns min sommar just nu. Från att ha varit glasklar.

jag vill så mycket just nu.

Befinner mig just i det stadie där jag skulle somna om jag satt stilla på samma ställe i mer än fem minuter. Väntar på att kaffet ska bli klart så att jag kan kicka igång hjärnan igen - även om sängen känns lockande måste minst tre timmar spenderas på skolan med älsklingsböckerna.
.
Trots all hets kring tentor, jobb, utbildning, socialisering och olika funderingar känns livet rätt bra. Det är så mycket som händer - så mycket inspiration överallt och det sliter i mig från alla håll. Även om dagdrömmar och fantasier ofta stjäl tid från "viktigare" saker (som exempelvis en analkande tenta) så är det faktiskt vad som håller mig över ytan just nu.  Att sticka upp huvudet bland molnet någon gång då och då är nyttigt.
.
Vidare har jag även haft världen bästa måndag idag: Avslutad kurs som Style-advisor, nytt extrajobb (KAN bli världens bästa) och en flygbiljett mot norr nästa måndag.
.
Nu har max-sitt-tiden runnit ut. Måste rusa. Puss

Glad lördag.

Trots att hjärnan och kroppen tömdes totalt under förmiddagens fyra-timmars-tenta (där tidspressen gjorde att du varken hann andas, ändra sittställning eller springa på toaletten) är jag nog inte ensam om att inte kunna slappna av. Några timmars "vila" (+ lördagsmys!) och nu sitter jag ändå här och läser bara några sidor till. Fastän jag verkligen borde sova. Men på något sätt har vi det ändå rätt mysigt - mina små sammanfattningsböcker, tända ljusen och jag.



waawa

Något mystiskt, oidentifierbart föremål gör att hela min lägenhet luktar äckligt. Nu tänker ni att det säkert beror på soporna (och jag önskar att det var så enkelt) - men det oskyldiga tycks vara omöjligt att finna och mitt huvud orkar inte med någon större tanke- eller sökverksamhet. Såå..,
.
...istället har jag slängt alla kläder på golvet, spridit ut papper på alla lediga ytor, kokat te på en smutsig platta (ja, det luktar nu även bränt) OCH gått in med skorna. Det kallas tentakaos. Och mitt i detta tänker jag duscha, måla naglar och göra huden mjuk med min nya hudcreme - det man inte har i huvudet på tentan får man kompensera utanpå...

conclusion

Att analysera framför en dator flera timmar varje dag i kan leda till ett sockerberoende. April blir en avvänjningsmånad big time. Ni vet att det tar 21 dagar innan kroppen lär sig att förändra ett beteende?

det är inte alls för sent

Dagen före ena dagen och jag har ont i hvuudet innan kroppen ens släpat sig till skolan. Trots detta är det egentligen inte morgondagen som jag oroar mig för. Inte torsdag heller egentligen. Det är liksom hela mönstret som är så genomgående dåligt och det är fasen i mig omjöjligt att bryta.
.
Sommaren börjar klarna i alla fall. Grymt.

Snigelpost är bästa posten

Idag damp ett kuvert med ett födelsedagskort och bjudning på valfri middag ned i min brevlåda. Underbart. Tänk att ni kan göra hela min dag bara så där. På flera timmars avstånd. TACK.

Nej.

Det är inte mänskligt att vara såhär trött. (men sjukt intressant styleingkurs idag)

till er alla.

Anledningen till att jag inte skrivit något är att jag tänkt göra en sådan där underbar sammanfattning av min helg. DOCK saknas uppenbarligen tid för detta (tentaångesten har återigen greppat mig, liiite värre än föregående perioder) så därför får detta räcka så länge:
.
Jag har världens bästa, bästa (bästa!!) föräldrar och jag önskar att fler barn fick vara lika lyckligt lottade som mig och min lillebror. TACK mamma och pappa för fantastiska dagar med fint innehåll.
Jag har också världens bästa vänner och bekanta som med söta meddelanden, sms och samtal grattade mig på diverse sätt på min födelsedag. Blir helt glad i magen.
.

våga erkänna att du inte alls vet.

Kan med säkerhet påstå att mammor och pappor KAN vara en av de bästa energikällorna. Har inga tvivel om att detta kommer bli en väldans bra helg. Nuuu ska jag strax till Stockholm för att möta upp mina stjärnor. PUSS

Ganska ofta vill jag ha min examen NU

I över fyra timmar satt vi på rumporna på Swedish Match huvudkontor. Lyssnade på underbart inspirerande prat från både brand manager och marknadschef - det känns (milt sagt) liiite bittert att det är något år (eller tre) kvar tills man själv får gå ut och sätta tänderna i något "roligt". Magen är fylld till bredden av macka, kaffe och god mat. Finns inte riktigt något alls att klaga på efter en sådan eftermiddag.
.
... Och ni vet det där om att sömn är viktigt för hälsan? Det är hög tid att sova nu.

en fin onsdag.

Sitter och njuter av hur solen värmer mina kinder genom rutan på bussen. Helt otroligt vårväder idag och jag höll på att svettas ihjäl i min dunjacka under den snabba morgonpromenaden. Trots detta fick det bli kappan och inte skinnjackan när kosan sedan styrdes mot Stockholm, misstänker att det valet fungerar bäst ikväll.
.
IMORGON kommer finaste finbesöket och jag längtar ihjäl mig efter att få leva i studieförnekelse under i alla fall 1,5 dagar. Wonderful. Och denna dag blir nog helt ok fin den med. Lillördag!

Bästa bästa

Att en väldans fin helg närmar sig med hög hastighet gör det lite enklare att plocka fram den där extra energin. Kvällen spenderas med multitasking: Jenny-tid, kurera halsont, plugga och utforma reklamkampanj. Klockan tolv tänker jag sova.
.
Fick också veta att TRE av mina bästa åker på utbytestermin nästa år. VÄRLDENS STÖRSTA GRATTIS! (fast jag kommer sakna ihjäl mig..!!) Och nu har jag ännu en anledning till att leva på nudlar - minst två resor utomlands måste ju nu finansieras under hösten. 

vilsen bland planerna

Njöt av måndagslyx tillsammans med en favorit från fina Norrland igår. Vapiano med god pizza och mysig efterrätt på Café. Prat, filosoferingar och livsplaner. Lite drama för att lyckas lotsa Karamellan till rätt tåg, buss och slutligen hus - men med två klocka huvuden som slogs ihop gick det alldeles utmärkt. Idag (och imorgon och onsdag!) måste alla hålla tummarna för supertjejen på polishögskolans uttagningar.
.
Sitter för tillfället och spanar ut på solen, funderar över varför mina händer blivit blå (kan vara ljuset) och fixar till projektarbeten. Denna vecka är fullbokad exakt varje minut, men positiv stress är bra stress. Speciellt när det är kreativitet och människor inblandat. KUL.

Midnightdancing.

Waaow. Klockren rockfest med ett gäng av alla bästa och galna personer jag vet. Feta uppträdanden, härligt dansgolv och hur mycket skratt som helst. Har inte konsumerat en droppe alkohol (men en liter Red Bull..haha), fötterna värker och nu kommer jag sova som en sten. Livet är rätt bra.
.

...passade även på att tatuera mig lite. Blev genast supercool faktiskt!

kanske blir det bäst när man egentligen inte vet.

Vill till en början poängtera för alla (egentligen kanske mest för mig själv), intresserad som ointresserad, hur otroligt viktigt det är att lyckas fånga de där oförutsedda händelserna/ögonblicken som ramlar förbi titt som tätt. Oftast märker man dem inte ens i vardagen. Bara idag har jag lätt fått tre sådana blixtnedlag i huvudet. Boom. Nu ska jag bara göra något av det, reda ut röran.
.
Och sedan, efter en rejäl pasta- och köttbullemiddag i magen kunde ju inte kvällens fotboll bli annat än lyckad. Två och en halv timmes turnering med ett gäng skäna grabbar.  Trots värkande lungor och ett antal missade bollar var det helt fantastiskt. Hörnsjö IF, jag kommer på besök när jag är hemma!
.

GE MIG,

Har ägnat förmiddagen åt att sprida lycka på Stockholms Universitet med hjälp av köttbullar och enkäter. Frågan är dock om det var smakprovet eller mina och Helenes något generade kinder som var mest underhållande. Det är sista gången jag går runt med kalla köttbullar som lockbete. Vad som helst annat. (alla verkar inte tycka att de är lika goda som exemplevis familjen Boberg..) Sjukt roliga timmar dock!
.
Nu ska jag fortsätta denna karma-dag. Har tagit ett steg närmare ett sommarjobb på hemmaplan och nu är H&M nästa stopp. Goo torsdag!

RSS 2.0