Någon...?

Behöver ett superrecept som botar snuva, hosta, rinniga ögon, heshet och trött kropp? Helst med superresultat i god tid innan måndag...

Verkligheten kallar

Börjar känna att det är back to reality som gäller nu. Dagen tog fart med att räkna alkohollager, fortsatte med första finanslektionen, lunchen ägnar vi nu åt att flytta ut Karin ur huset, sen mera finans, en stunds pluggande, en sväng till kiropraktikern, runda av med vin-brännboll tillsammans med resten av campus och sedan avsluta hela dagen med liiite mer plugg. Underbart. Har jag sagt att jag är sjuukt förkyld också? (som resten av världen..)

socialication

Har spenderat hela kvällen framför en eldstad och en hög utbytesstudenter från alla världens hörn. Väldans trevligt - även om jag ska ta med mig en jacka nästa gång. Sjukt kallt och mörkt det börjar bli?
.
Just nu tvättas det som mest, i morgon är alla tvåor lediga och på kvällen är det fotbollsmatch mellan utbildningarna som gäller. Spääännanndeeee!

back

Jätte, jätte, JÄTTE länge sedan jag skrev här nu, jag vet. Sedan sist har jag gjort bort de plugg som jag struntade i innan sommaren (dumt), avslutat jobbet, haft världens mest galna och hektiska småttingvecka, blivit våldgästad av lillebror med kompis, försökt vila ikapp (svårt), haft storstädning, träffat sjukt många nya människor och nu börjar helt plötsligt skolan igen - med allt vad det innebär. Helt galet men jag känner mig faktiskt rätt peppad.
.
Och om exakt en vecka glider vi till Portugal. Surf. Surf. Surf.

en sanning på en tisdagnatt.

Alla borde ha en mamma som jag. Plus en pappa och en lillebror.

brabrabrabrabra måndag

Bästaste mamma är här och hälsar på. Lägenheten blev genast lite varmare, mysigare och trevligare - jag gillar mammadotter-tid. Kaffe och nötter har avnjutits med tända ljus, prat och bakgrundsmusik. Nu är det läsning som gäller, mamma läser en bra bok och jag pluggar statistiska termer. Inte jätterättvist... :)

Viktigt

Jag har insett att det finns en vanlig missuppfattning bland kunder i en klädaffär (jag led själv av den innan min nya yrkeskarriär...!). En vild gissning är att det för det mesta är de kvinnliga kunderna som drabbats; Nämligen att de tror att de gör personalen en tjänst när de själva bär ut kläderna från provrummet för att hänga ut dem - istället för att lämna den på ställningen/till personen i provrummet.
.
Och ja. Det är jätteomtänksamt, men ni anar inte hur få människor det är som lyckas hänga klädesplagget rätt på galgen, på rätt plats och åt rätt håll. (och nu pratar vi inte bara bh:ar och bikinisar som alla vet är sjukt invecklat att få rätt när man står där halvnaken i provrummet..vi pratar alla plagg. ALLT.) Såååå uppmaning till alla shoppinggalningar: Finns möjligheten så snälla lämna plaggen och envisas inte. Lättare för personalen och finare butik till alla kunder! =)
.
Så. Sjukt fin lördag på jobbet i alla fall, med massor av godis till fikat. pussss

quickshop

Har just utsett mig själv till världens bästa kassler-sallad-görare. Sjukt gott och det finns risk att jag snart förvandlas till en kassler.. kanske tur att jag använde det sista nu. Jobb idag som alla andra dagar, sjuuuuukt mycket fint i butiken och jag blir alldeles knäpp. vill.handla.kläder.nu.tack. Kaffet väntar!

där mår vi bra

Jag ska få finbesök på måndag. Hela veckan. Bra bra bra bra.
.
Har jobbat i joggingskorna idag (och alla dagar den här veckan) och sprungit runt med varor, stått i kassan, hängt i provrummet och haft roligt hela dagen. Man tittar inte ens på klockan. Det finns nog inget bättre än att arbeta med människor, bland människor. Tänker aldrig bli en kontorsnisse någonsin. Ni vet pulsen, ljuden, känslorna och lukten av allt i rörelse? Lägg till något du tycker om och ett gäng sköna arbetskamrater på det - top notch.

svartafinaskor

Hade en grym helg i Hudiksvall med diverse roligheter, en skön ledig måndag i härligt sällskap och en tisdag ägnad åt jobb börjar lida mot sitt slut. Fick mina galet efterlängtade converse idag också - så fina och så sköna. Favoritdojjorna är med andra ord tillbaka i min garderob och ni vet vad jag tänker spatsera runt i som mest..!
.
Veckan ser ut som följer:
I morgon? Jobb. Torsdag? Jobb. Fredag? Jobb. Lördag? Jobb. Söndag? LEDIG.
.
Och ja. Kaaaanske lyckas trycka in något roligt där i mellan också... =)

RSS 2.0