time to go home.

Sista dagen. Pa nagot satt kanns det faktiskt riktigt skont att atervanda till verkligheten, kicka igang en vardag igen. Vaknade dessutom med en stor vagel i ogat nyss, misstanker att det bara ar annu ett i raden av tecken pa att det ar dags att avsluta sommarens aventyr. Hur simpelt det an tycks vara verkar det alltid finnas rum for lite komplicitet - och jag har fortfarande inte lart mig hur jag ska krangla mig ur.

just don' forget to make it real.

Borjar pa allvar fundera pa hur manga ganger jag skulle ha rad att aka hit om jag verkligen BARA levde pa agg hemma? Men skulle ju garna ha en egen lagenhet i sa fall... och mojlighet att hoppa mellan Biarritz och SanSeb?

Efter morgonkaffe och frozen yogurt vid stranden innan forsta surfen vilar numera lunchen ratt bra i magen. En stund i hangmattan, en prommis i stekheta solen och sedan back into the big blue. Fint/

no waste

Har fatt hora mammas rost, handlat ingredienser till kottfarssas och statt med ansiktet mot regn och blast for att dricka ol (med persika-smak!!) framfor vagorna. Helt ok lordag!

when it feels right

Snabb update fran paradiset - jag har det fortfarane hur bra som helst. Basta med hela alltihopat ar havet, havet och havet. Finns inget battre an ljudet av vagor.

B

Kan inte klaga alls pa mina tva forsta dagar i paradiset. God mat, surfinstruktorer med gitarr (och grym sangrost), nice boende, skona manniskor och flera dagar baddade for aventyr vantar. Hur bra uppladdning for skola liksom?

12 dagar

I'm off!

fullt liv.

Polisens gyllene regel; "Se till att komma levande hem från varje skift" - De omutbara
 

Mitt dagskift blev inte riktigt alls som planerat, men dagen har varit rätt utmärkt ändå. Fredag, och knappt ett dygn tills jag sitter på planet tillbaka till sol och vågor. Helt ok!

as if life will go on.

Så bakvänd känsla. Håller tummarna för att det går snabbt. Smärtfritt. Ibland kan tiden dra ut på så onödigt ting alldeles för länge, även om man önskar att det inte skulle ta slut riktigt än. Tänker på dig nu.

Ge allt eller ingenting

Har betat av två seminarier och sju nektariner sedan klockan åtta - nu har jag lyxat med riktigt bryggkaffe från cafét nära skolan. Försöker inbilla mig att det ska få hjärnan att arbeta mer effektivt. Mirakel har ju faktiskt inträffat förut och med tanke på hjärnans (och kroppens) tillstånd igår behövs det en del mängder av koffein.
 
Är mest besviken på min egen totalt bristande motivation. EN jäkla tenta och jag kunde fasen inte sätta mig ner och lära mig den i tid. Så sjukt mycket minus i vuxenpoäng.

up.

Försöker lista ut hur högsommaren kunde komma i augusti, varför det är snigelinvasion i Norrtälje, dricker kaffe och tittar på en video om AD/AS-modellen. God morgon!

konsten att inte följa med i strömmen.

Äntligen på bussen mot mitt tillfälliga hem efter en dag i sann Stockholmsanda. Det är minsann inte konstigt att man blir stressad och lever i en hastighet av 210km/h på det här stället, var helt svettig när bara halva dagen gått. Snabbt går det att halka in i rytmen också - upp tidigt, dusch, salongbesök, plugga, maila, lunch-to-go, möte på huvudkontor, ringa samtal, plugga-plugga-plugga-plugga, buss hem, svara på mail, fixa mat, plugga. Hängde ni med? Får i alla fall snart mat i magen för mina (okej... mammas) sista kronor på kortet - och det här med att vara fattig är inte alls min grej. Tur att jag har mitt helgjobb. 

the never ending story

klump.i.magen.

alla raderna som man helst skulle vilja sudda ut.

Sitter på skolan och känner redan hur tenta-ångesten tynger ner humöret en aning. Varför känns det alltid så fruktansvärt hopplöst att plugga? Och varför inser man alltid lite för sent att man borde börjat bara lite tidigare? Well, underbart fint att i alla fall få se lite saknade ansikten igen (även om vi nog alla är lite bleka denna vecka). Har även än en gång blivit räddad av fina fröken Bäckman också - det är spännande att leva som sommar-nomad!

kickin' it.

Samlar energi till morgondagens (och alla dagar efter det) plugghets. Tänkte försöka med konststycket att blanda plugget med annat smått och gott - men tidigare erfarenhet har ju visat att det kanske inte är smartaste strategin att satsa på..? Plugg vs Äventyr tycks alltid vara ständiga konkurrenter och nu råkar antalet dagar att spela på vara knappare än vanligt. Frankrike om exakt sju dagar känns i och för sig som en helt ok belöning också.
 

Summerstyle

Har just landat på Arlanda efter en fantastisk avslutning på mitt Norrlands-sommarlov. Flera stjärnor på ett av mina favoritställen på jorden - samma kväll. Invigning av projektet Pralinen, god mat, mysig grillning, dans och så mycket skratt att jag fick ont i magen. 
 
Laddar inför en veckas tentahets innan det är La France som gäller på söndag. (kan för övrigt inte ens fatta att den idén gick i lås, tack ödet för denna sommar) 

fredagsintelligens:

En av de bästa  sakerna med att ha en lillebror är när han ringer hem från krogen för att berätta något han tyckte att du borde veta - även om klockan är 01.19. Gulle. Och samtidigt som man undrar när vissa ska växa upp, undrar jag när han (vi båda) blev så stor? 
.
Världsmysig fredagskväll förövrigt!

Välj att titta framåt - men att leva i nuet.

Ettusenfemhundra meter. Mer eller mindre - det är vad jag och mamma vandrat idag. En utmärkt smakupplevelse till middag, min premiär på en åkgräsklippare (strålande resultat, så klart!) och en sol som varit framme hela dagen. Svårt att klaga. :)

suck.

jag hatar flyg.

Ni vet när man får en ny favoritbild, bara sådär..?

Detta är min. :)
 
 
 
 
 
 

Det är så dumt att du inte bara kan tro på det jag sagt.

Tillbaka hemma i den "vanliga" vardagen och det är underligt hur man stöter ifrån sig vissa saker. Att man ser, man hör och man bearbetar - men ändå vill inte riktigt allvaret fastna. Fastän det gör det ändå. Högst en vecka kvar hemma, massor att göra.

se vad som finns att se

De som sommarjobbat inom skogsplantering är de enda som skulle förstå vilka knort och flygande småkryp jag kämpar mot just nu. Men solen är varm och naturen hur vacker som helst (- trots världens största bett precis under ögat...)

solljus och annat mörker

Druckit kaffe på altanen och termometern visar på 26 grader. Sol, mygg och massor att pyssla med. En lördag som inte alls är lik alla andra lördagar - och i eftermiddag ska vi äta tårta med jordgubbsgelé.

pause,

Styr kosan in mot landet för att spendera helgen tillsammans med den äldre generationen, tårta, knort och macrobok. Mys!

2012-08.02 klockan 20.51

Njuter.

känslan av att harmoni faktiskt är ganska nära

Sover i en husvagn, slappar på en altan i solen och äter nyplockade blåbär med kaffe tillfrukost. Umgås med familj, släkt och njuter av mammas hemmaodlade grönsaker till alla måltider. Börjar också bli sjukt peppad inför allt som väntar till hösten - kan inte riktigt klaga på mitt liv just nu. 

RSS 2.0