NYÅR

Helt plötsligt är den här bara. Sista dagen på hela året. Löften? Åskrönika? Bästa minnet? Har inte lyckats komma på något löfte ännu (de har ju ändå en förmåga att brytas..), årkrönika eller så hinner jag inte skriva och bra minnen finns det alldeles för många av för att välja.
.
2011 har varit grymt och jag kan faktiskt inte begära så mycket mer. Och det som saknats överlåter vi till 2012 att ordna. Puss.

"Ska ni gå med fingrarna i vädret hela helgen eller..?"

Idag har jag blivit tjej. Ni vet sådär tjejigt tjejig. Hur? Jag och mamma har gjort lösnaglar. Försöker just lära mig hur man använder tangentbordet med dessa (snygga) klor som sticker ut en halv centimeter utanför fingertopparna (har aldrig använt deleteknappen så ofta på så kort tid). Mycket fint i alla fall, mitt nyårstema kan snart kallas komplett! Mamma och pappa har för övrigt övergett mig för att tjuvstarta nyårsfirandet på annat håll - någon som vill riva huset med mig ikväll? :)
.
.
(Ni får föreställa er glittret på topparna)

Dansa lite?


hjärta.


en jul i april

Jag har nog haft världens bästa juldagar. Tomten var snäll, släkten är bäst och igår levererade Nordmaling en hel massa godingar som jag alltid blir så glad över att se. WONDERFUL. Min kamerasladd är även den tillbaka i rätt händer, lovar att bjussa på en bildbomb inom en snar framtid.

23 december

Dan före dopparedan och två födelsedagar på samma dag. Största grattis till min lilla extra lillebror där borta i Filippinerna.

the time of my life.

Julstämning hemma är kanske det bästa som finns. Har hunnit med stadsdag och bio med massa söta ungar, superlunch med mamma, kyrkogårdsvisit, promenad, skratt, sovmorgon, farmorfika, middagslyx och nu julgodisbak. Fantastiskt. Imorgon vankas tandläkaren: Flourskölj, tandtråd och en tandborste med ett ton tandkräm står redo.

ask for the moon

Tystnaden på bloggen beror endast på att fröken Boberg har haft en hektisk med bra helg. Har nästan lyckats hålla min ansträngda ekonomin på den nivå det tillåts - trots alla fantastiskt fina kläder vi haft på rea. Väskan ligger packad på golvet (nästan färdig) och nu är det bara en natt till med för lite sömn innan det är dags för hemfärd. YES YES YES. Så bra. Och som avslut firar vi jullov med tapasbuffé efter sista presentationen. Prick 21.20 landar jag i Umeååååååååå.

Lögner kommer tillbaka och biter dig i arslet

Har lätt ätit sju mandariner senaste timmen. Gills det som nyttigt kvällsfika? Tillsammans med naturgodis och nötter..? Ska springa över till Malin och låna skurgrejor nu. Sen låta min kreativa ådra arbeta en pyttestund innan sängdags, mitt köksbord är för tillfället ett arbetsbord.

I used to run away

When life's beautiful.

Put on your dancing shoes

Är så glad för att årets julkalender kanske är den bästa på flera år. Total myskänsla och perfekt avbrott efter en heldag på skolan. 15 minuters sagostund per dag är något jag vill ha året om. Idag är en bra dag och jag är helt slut.

If you die tomorrow: will you die in peace?

Jag är i desperat behov av en tidig kväll följd av en lång sovmorgon - en heldag i sängen skulle också vara galet uppskattat. DOCK så beror energibristen mest på ganska roliga saker: Världens bästa jobb, skitjobbiga grupparbeten som producerar grymma resultat, julklappsshopping (!!), plugg, kompisdater... och så den där jäkla städningen som ligger och stör i bakhuvudet. Så, det är värt det.
.
Kvällen har förövrigt spenderats på Hotel Nobis där Stockholmsgruppen bjöd på Luciafirande. Lite julstämning fick vi allt (trots regnet utanför) med hjälp av glögg, pepparkakor, drinkar, mjuka soffor och fint sällskap.

I AM A MOVIEMAKER

Ibland extraknäcker jag som testpliot för olika produkter. Man får ett mail, du ansöker och ibland blir du utvald att testa produkten (som kan vara i princip vad som helst). Nu kan man testa en videokamera, Canon Legria HF M406, som verkar ha ungefär allt som en videokamera bör ha. Jag vill så gärna.
.
Läs om testpilot/videokameran här,
.
Och titta på videon här. Helt okej va?
(om jag blir så ska ni få se alla mina verk..! På riktigt)
.

The more you care, the more you have to loose

Kaffe, äggröra och äpple - mina ögon blöder av trötthet (nej, jag sover långt ifrån åtta timmar per natt), skolan väntar och idag är det faktiskt Lucia! :)

green and white

Mitt i alla skolarbeten kommer jag på att jag absolut behöver ett nytt photoshop på den här datorn. Akut. En ny kamera skulle inte heller sitta fel - men jag nöjer mig med att få tillbaka sladden till den när jag kommer hem.. :)
.

so let me hear.

Kämpar tappert för att övervinna tröttheten, dricker te och tuggar på nötter för att ögonen inte ska falla ihop. Antagligen är detta kroppens skrik efter någon extra timmes sömn inatt, men det finns faktiskt inte tid. Bara lite till, några fler dagar. I morgon är det exakt en vecka kvar innan jag får hoppa på flyget och åka hem. Sju dagar av jobb, presentationer, case, städning, kompisar, Lucia och massa mer. Ganska kul faktiskt!

livet på en pinne i december

grupparbete, äta, sova, morgonmöte, grupparbete, julklappshandling, plugga, sova, grupparbete, äta, grupparbete, julkalendermaraton, plugga, träna, plugga, sova, plugga, företagslunch, jobba, plugga, sova,förbereda, företagspresentation, plugga, sittning med fest, sova, plugga, grupparbete, plugga, sova, jobba, grupparbete, presentation, grupparbete, inlämnning, plugga, grupparbete, sova, företagspresentation....
.
Ni förstår var jag vill komma? Jag har egentligen ingenting att klaga på, men det ska bli så SJUKT skönt med jullov. 19 december. Var jag befinner mig i listan nu? Företagslunchen! ...och bussen går snart.

uh oh

Halvjobbig dag och det känns som om all min enegi sugits ur kroppen som om jag var en gammal disktrasa. Ska springa ett varv runt campus och rensa skallen under stjärnorna och sen sova en lång natt. Energiuppladdning big time. Jag antar att man lär sig av allt, det är bara surt att man nästan måste må dåligt på köpet.

Favorite Little K

Hade ungefär världens bästa adventskväll med Karin igår. Mys i hennes fina lägenhet, gott plock, te och hur mycket prat som helst. Rätt bra tjej det där!

En medium, tack.

Mitt liv kör på i 140 och har jag nog lyckats med det mesta som går att lyckas med på sin första-dag-ensam-på-jobbet-dag. Ingen orkar nog läsa hela listan, men jag kan berätta om den fina kjolen som jag glatt visade, promoteade och sedan sålde till en lycklig kund. "Kjolen" visade sig senare vara en tubtop... Haha. Tur att ett plagg bevisligen kan ha flera funktionsområden. Sen hade jag världens bästa kväll igår också. Wonderful.
.
Nu: Säng.
Imorgon: Jobbjobbjobbbbb

1 December

Åt glass till lunch bara för att jag var värd det och sen har jag sovit bort exakt hela dagen. Produktiv torsdag! Helgen vankas och närmar sig med stormsteg - har beslutsångest då timmarna inte tycks räcka till. Men, anyhow, imorgon ska dagen börjas med frukost framför julkalender, grupparbete i Stockholm och SEN får vi se om det blir spelning eller lugn hemmakväll...

RSS 2.0