Kluring;

Vad gör man en lördagkväll då man inte har lust att göra något alls?

- Hyr film, tar lång prommis och letar reda på den där cykeln som släpades hem för flera år sedan. Kan ju göras ny igen.

Stockholm baby

Alldeles spontant hoppade vi in fyra tjejer i bilen och gled iväg på roadtrip mot huvudstaden. Med en packning som saknade alldeles för mycket saker spenderade vi sedan två dagar i Stockholm, sov i bil och på camping, åt dyr lyxmiddag, spatserade på gatorna, lekte på Gröna Lund och hade det allmänt bra. Än en gång är det bevisat; Det är de oplanerade sakerna som blir bäst.

Ska försöka ordna en bildbomb här inom en snar framtid också, men nu måste jag laga middag.


Det regnar utanför

Med min stora favoritmugg full med kaffe och grädde i handen så gör det faktiskt ingenting att vädret utanför är alldeles för dåligt. Har haft en längre sovmorgon än på väldigt länge, jätteskönt och även om energin inte riktigt är på topp ännu så börjar det ta sig. Kanske hinner med en siesta också.

Nu; Gräddkaffe och bok.


Just make the best of it

40 minuters frihet innan mitt mördararbetspass på Statoil börjar. 14.00-00.15, risken finns att personen som öppnar imorgon kommer hitta mig sovandes på golvet bakom kassan. Det är smartare att förvänta sig det värsta så att jag slipper känna mig förvånad när kön ringlar sig ner till dörrarna där just innan stängning. Taggad!

Hur som helst, kvällen igår var lyckad även om jag misstänker att en cider för mycket lyckades rinna ner i magen. Stackars människor som fick lyssna på allt babbel - men kul hade vi ju i alla fall!

Nu ska jag trolla ihop något att slänga ner i matlådan innan det är dags att åka iväg. Ett viktigt mail är också ihopdiktat och ivägskickat. Bra jobb!


Vinet smakar hallonsaft

Den bästa helgen under nordmalings sommar är här och jag sitter i sommarklänning med nymålade naglar och ett glas vin i handen. Förfest med fina vänner innan årets parkfest ska få visa vad den går för. Att jag jobbar exakt dagens alla ljusa timmar och halva natten imorgon är ett annat problem. Visst blir det efterfest då?

Hur som helst. SOMMAR är så bra.


Hard woooork

Idag håller vi tummarna för en lite bättre arbetsdag än igår och jag har lagat en väldans god middag att smaska i mig på rasten. Hej 9 timmars jobb och ni är alla välkomna innan klockan 10 - de två sista timmarna är jag gärna utan kunder... ;)


Hej hej badtjeeej


We'll all find out in the end

Dagens försök till uppstyrning av mitt framtida liv gav inte riktigt den uppenbarelse jag hoppats på. Inget blixtnedslag med plötslig insikt eller tecken från högre makter om vad jag borde välja. Har börjat inse att det i slutändan bara är jag själv som kan bestämma - men hur gör man om det väger lika? Typical.

Hur som helst, även om livets orättvisa hela tiden ligger gnagande i bakhuvudet, att tummarna hela tiden hålls och att tankarna jämt glider iväg mot umeås sjukhus så är magkänslan ganska bra. På något sätt kommer allt lösa sig och jag är så ruggigt glad att det finns så många underbara människor. Så skönt att vara hemma.

 
.. meeen jag saknar underbarste Palma också och min väska är fortfarande inte uppackad.


Magaluuuf


Back on track

Klagomål över en ruggigt stillastående blogg har börjat trilla in från diverse håll, så härmed meddelar jag att bloggen lever igen. Iallafall så pass levande att det inte ska gå en hel vecka mellan inläggen.. ;)

SÅ. Sverige. Jag har varit hemma i två veckor och jag tycker om det mycket, mycket mer än vad jag trodde att jag skulle göra. Spanien har varit ett SUPERår och jag har fortfarande inte bestämt hur det blir mot hösten, men just nu vill jag vara här där det luktar som det ska, där alla mina bästaste bästa finns och njuta av underbara svenska sommaren. Och igår var en väldans lyckad kväll. Och nästa helg. Jag tycker om livet.

...

Varför är livet så jävla orättvist?

HEJ

Nu har jag varit hemma i Sverige i exakt 24 timmar och det har faktiskt varit helt super. Mystiskt men bra. Trodde aldrig att det skulle kännas normalt så snabbt.

Check out.

Om två timmar är det dags för utcheckning och sen är planen bara att glida runt här och titta på allt jag kan en sista gång. Träffa folk. Dricka en Moccachino. Kanske hitta något att inhandla (men med tanke på att min "kasta" hög nästan är större än mina resväskor kanske det inte är världens bästa idé.) Njuta av solen.

Och imorgon imorgon. Har sådan galen seperationsångest här just nu - men ska bli så kul att träffa alla hemma.


Una mezcla

Packa, väga, packa, packa om, väga, kasta, packa, väga.. Gissar att ni förstår principen. Jag och mina resväskor är inte allra bästa vänner just nu - för att inte tala till känslorna gentemot vågen. Varför jobbar alla kilon mot mig? Spelar ingen roll hur mycker saker som sorteras bort..

Sista dagen imorgon och egentligen vet jag inte varför jag sitter inne på hostelet min sista kväll. Eller okej, det beror på packningsångest, seperationsångest och hemångest. Är så taggad på helgen hemma nu att jag skulle vilja vakna i min egen säng imorgon - men jag har inteh hunnit träffa ens hälften av alla dem jag borde ha hängt med innan det är dags för hemfärd. Hur ska det ordnas under morgondagen?

Men huuursomhelst. Imorgon är tar en mycket hektisk helg sin början, KUL!

Dykarjenny pratar

Snabbsnabb update från mitt frukostcafé. (förlåt Camilla för en osocial datimmaanördkamrat)

Dykarkursen är avslutad med fint resultat och jag har befunnit mig 19 meter under vattenytan utan att drunkna. Mitt hostel är toppenfint och de gav mig ett dubberum för priset av ett enkelt, skooent! Har inte alls haft tid att steka på stranden så jag kommer inte att vara lika brun som alla tror.. ska dock försöka råda bot på det lite idag. Meraaa... avslutningspicknick för Rebecca igår, alla åker hem, väskpackningen går framåt, hejdåmiddag hos Camilla ikväll, strand idag, panikshopping imorgon och sen marsh pannkaka på planet så att vi kommer hos hem.

Ni kan ju slå en pling efter klockan 8 på lördag morgon. Mobilen kommer vara fulladdad precis som jag. PUSS

RSS 2.0