YOU

Känner mig sådär lagom pigg med massor av ont i halsen. Passar inte jättebra att taggtråd flyttat dit såhär lagom till att min mini-weekend närmar sig. Peppar, peppar! Kul dag på jobbet för övrigt och den följdes upp av en lyckad företagsraggningsvända på stan, som i sin tur avslutades med en sväng på gymmet innan hemfärd. DUKTIG. Nu ska jag tvätta, städa, packa och fixa naglar!

AW

NU snackar vi bra onsdag. Min vecko-matkassa gånger två har spenderats på en endaste måltid, men det var det värt. Fina arbetskamrater, hav, sol, båtar, vin och världsgod mat. För att inte tala om flera timmars skratt. Kan inte fråga efter så mycket mera. Försöker för tillfället knåpa ihop en ungefärlig packning inför helgen, väskan ska vara lätt men med många alternativ. Knep.

little saturday

Som vanligt då jag börjar sent är det galet svårt att klättra sig ur sängen i bra tid. Av någon anledning tycks timmarna flyga - och hur skönt är det inte att dra sig ända till klockan tio, bara för att man kan? Nu kör jag ett ryck här i alla fall. Disk, kläder och damm på golvet tar snart över läggan.
.
Och på tal om kläder, det kliar i mina shoppingfingrar igen. Så mycket mycket mycket fint det finns.

"nästan helg"

Har tusen saker att pyssla med men känner för tillfället ingen lust till någonting. Lyckosamt nog har jag dessutom fått tillbaka magbacillen från förra veckan - dock utan att behöva spy denna gång. Att ligga däckad räcker dock, men förhoppningsvis kirrar mitt nyinhandlade mini-apotek biffen lagom till i morgon!
.
Och i morgon? After-work är nog det roligaste som står på schemat.

Norge

Måndag ännu en gång och jag förstår inte var alla dagar egentligen tar vägen. Hinner inte med livet någonstans och denna vecka är ännu lite mer fullplanerad än vanligt. Kul i och för sig.
.
Prick klockan tolv idag höll både kunder och personal på H&M (och många med oss) en tyst minut för alla i Norge. Förstår fortfarande inte hur detta ens kunnat hända - och det gör ont att inse att världen aldrig kommer sluta göra oss besvikna, det finns så mycket man inte kan förstå. Om ni inte läst talet som Norges statsminister skrivit, gör det.
.

weekendfun.

Igår skolkade jag från egentliga plikter och gav mig av på nattliga äventyr efter jobbet. Bästa brudarna och en härlig hemmafest följdes sedan upp med en helt okej söndag. Med solen i ögonen tillbringades eftermiddagen vid vattnet tillsammans med Klara, kaffe och macka!

HELLO

FREDAG. Har varit igång i 100 km/h idag och eftersom jag har en magsjuka i bagaget (frisk nu dock!!) och ännu en tidig dag i morgon får detta bli en lugn fredag. Nytta skall göras och jag ska (motvilligt) pallra mig till skolan snart för att kopiera lite papper. Har insett att det inte kommer trilla in någon kosing från försäkringskassan om jag inte skickar in data-kvittona först. Typical.
.
Firade i alla fall att det är helg med lite sådan där mysig förbjuden shopping. Innan lön liksom. Min nya bh är så snygg att jag nästan vill visa den i webcam, men vi skippar det va...? Så spännande behöver vi inte ha det =)

bacillbacill

Jag har fått magsjuka och fattar inte hur det fortfarande är möjligt att finns något kvar i min mage. För trust me, det som finns där i vill komma ut och jag är så där lagom trött på vändan "sängen-toaletten-sängen". Har en anledning att dricka avslagen cocacola i alla fall, lite gott är det..

nike.rönnisch.adidas.reebok. och så vidare.

Är det bara jag som lagt märke till den otroliga färgblandningen som finns på ett gym? Allra helst i gruppträningssalarna där man nästan kan ana en liten tävling mellan deltagarna;
.
Vems tröja lyser egentligen mest? Vem ser mest hurtig ut? Och VEM har matchat både skor, byxa och tröja (gärna svettbandet med) på bästa sätt?
.
Jag är själv ett typexempel på en sådan som tror att ett par nya träningsbrallor kommer göra underverk med motivationen (fast mina träningskläder sjunger för tillfället verkligen på sista versen..) och var senast idag ute på jakt efter ett par nya skor. Som så klart var för dyra, mina gamla smutsiga dojor får räcka tills jag blir rik och motivationen får sköta sig själv.

funnysunny

ÄNTLIGEN har jag sol på en ledig dag. Gissa vem som glider ut i bikini med kaffe, filt, bok och en flaska saft?

Over

Ibland spelar det inte någon riktig roll hur mycket eller hur länge man funderar över något. Svaret kommer liksom inte. Dagen har ägnats åt jobb och träning, nu vankas två lediga dagar utan något alls bestämt. Skönt.
.

Goda grannar

Idag bjöd glasskiosken mig på hemmagjord gräddglass med kockos i när jag var på väg hem från H&M. Snacka om grannsämja och hur snällt som helst så här på en måndag eftermiddag. Blev alldeles glad (och mätt) i magen. Typiskt att det regnade bara, sommarkänslan hade blivit liiite bättre med sol...

söndag

I ett tappert försök till solbränna tillbringade jag hela 20 minuter på en gräsmatta under en alldeles för molnig himmel. Inte alls lyckat och resterande timmar av dagen har spenderats inomhus.
.
Mat som intagits: Glass, ägg, turkisk yoghurt, solroskärnor, te och en panpizza. Otroooligt kulinariskt.
Sysselsättning: Bokat tågbiljett, sett på tv, läst bok, surfat på onödiga internetsidor, missa tvättid och pratat i telefon.
.
Ja. Godkänd söndag efter en mycket godkänd lördagkväll!

Birthdaykid

..och sa jag att MARIELLE SIKSTRÖM (och Mange så klart!) har födelsedag idag? 21 jordsnurrar och vi börjar bli gamla - jag stannar nog runt 23..

could have had it all

Hemma är det Rundviksdagen och jag borde egentligen redan sitta på en buss mot Stockholm. I kväll vankas italienskt, en balkong i solen och kanske lite dans på borden. (haha, rim!) Jag har packat ner mitt rosé i väskan, det har smak av bland annat geléhallon och jag ska matcha med knallrosa klänning. Fint.
.

orange

.
Den här spännande varelsen mötte vi på dansgolvet igår. Sjukt spontan utgång i Norrtälje - den får godkänt!

you had my heart, but you played it

För första gången på hundra år har jag på mig både tights och långärmad tröja. Ute faller regnet och jag har fortfarande inte fattat att detta är första sommaren i mitt liv då jag är blek på riktigt. Snälla, snälla, SNÄLLA kan det vara sol tisdag och onsdag nästa vecka? Och imorgon? Och på söndag? Tack, då har jag min bränna sen.

det var länge sen nu.

Cyklade just ned till ICA för att köpa min livsnödvändiga mjölk till kaffet. Och ni vet när man kommer på sig själv med att gå runt och småle?  Jag upptäckte mitt lilla fånleende när jag cyklade förbi och helt plötsligt hör mig själv heja på en alldeles okänd dam (och när hon förvånat hejade tillbaka) och kunde bara skratta åt mig själv. Bra dag idag.
.


sumsum

I morgon kommer mina ben inte att vara oömma. Gymtjej.nu innan Portugal och allt i septembeeer!

puss

Idag vandrade jag hem i sol och sommarregn. Nu väntar kanelkaffe, disk och sen en springtur i det gröööönaaa!

tre tjejer och jag

Häng i Norrtälje, goda middagar, förvirringar med shopping på stan, utekväll, manifest mitt i skolgen, bakisshopping, mysigt café, tacobar, mini-spa, film, meloner och tjejsnack. Och mycket mer.
.
Har haft fullt upp i helgen med väldans fina flickor. Har just vinkat av Vickan på bussen mot Arlanda och nu ska jag göra lite nytta  innan det vankas tvätt - det funkar inte att köpa nya underkläder på grund av lathet...

greentea

Solig dag och vi har fått en röd liten kiosk med hemgjord glass som granne på jobbet. En svettig timme på gymmet, god middag och fin fin kväll. Den här helgen blir bra!

Onsdag

Efter en dag (av frestelser..) på jobbet slängde jag ihop alldeles väldigt goda köttfärsbiffar. Köttfärs, lök, ägg, matlagningsgrädde, rödbetor, salt, peppar och VOILÁ! Avnjuts tillsammans med grönsallad, solrosfrön och oliver. Gött!
.
I morgon börjar min lägenhets dagar som hotell: Emma entrar Norrtälje (tätt följt av Vickan och Nathalie på fredag) och här behövs en stoooor städning. Som vanligt...hihi.

nu:

studying.

i'm that kind of girl

Jag vet inte hur smart det egentligen var att göra en impulsuppsägning av lägenheten förra veckan, men på onsdag ska jag spana på ett nytt krypin och var detta leder vet vi inte än. Förhoppningsvis slutar jag i alla fall några hundralappar rikare i månaden! ... Och det råkar ju finnas huuur mycket som helst att göra av ett sådant tillskott i kassan.
.
Efter lite extra helg tar arbetsveckan fart i morgon och inom ett ögonblick är helgen här igen. Har jag sagt att den kommer bli kalasbra? Totalt tre brudar ska gästa mitt cribb och det finns en hög med fina saker på listan över saker att göra. PeppPeppPepp.

VARMT

Helgen ska från och med nu spenderas i Gävle. Hoppar på tåget för att hänga med på födelsedagsfest i (tydligen) Sveriges krogtätaste stad. Impulser är fina och meningen var ju att vi skulle börja leva on the edge.

Stockholm på hjul

Stockholm på inlines är absolut att rekommendera. Brända axlar, smutsiga knän och läppar röda av vin blev resultatet och min lediga dag fick absolut godkänt. Kaffe och världens bästa Helene fick avrunda eftermiddagen och plötsligt ser framtiden lite ljusare ut. Vardagspepp är viktigt!
.

RSS 2.0