nuså.

FREDAG.

preppaaa

Har tränat mig svettig på gymmet och väntar nu på en välförtjänt middag. Nudlar igen, men ska toppa till det lite med svamp (inte din goda mamma, bara burksvampar..) dagen till ära. Möte, plugg och temys vankas innan jag ska sova TIDIGT. Stor dag i morgon med inte mindre än två intervjuer. Och alla mina kläder är i tvätten...?

gulddrycken

Kaffe är så bra.

let's hug it up, man.

Just nu har jag sådan huvud- och käkvärk (kan man säga käkvärk?) i min infekterade visdomstjosan att jag på allvar funderar på om den blommiga tången jag fick av pappa ska få göra lite nytta. Om jag drar hårt... eller så tar jag några fler alvedon och gurglar lite flourskölj. Vi får se.
.
Skön tisdag har det varit i alla fall, även om den trots allt hade kunnat vara mer effektiv. Plugg, träning och en kulinarisk middag á la ägg och svamp har det hunnits med - bland annat. Nu vankas te, tablettknapring, finansläsning och uppladdning inför mördarlång skoldag tomorrow.

en lillebror på vift

Surströmming, palt, stuga, dragspel, mini-pub på hjul, goda frukostar, bästa föräldrarna, mycket fin stund i Umeåå, släkt, kaffe, skog, prat, favoritmat och så en båttur på spegelblankt hav, örnar och sälar sådär lagom innan hemfärd. Och så massa, massa mer så klart. Min helg var snudd på perfekt. Man ska ju aldrig tänka att något inte kan bli bättre.. :)
.
Idag har måndagen blivit kastad i ansiktet men jag tror att vi alla känner oss rätt så harmoniska. Det kliar dock i både shopping- och resenerverna. Spanien eller inte spanien. Surf eller inte surf? NY eller gammal luft? Jag tror vi alla vet var det egentligen lutar.

lost control

Hemma hos världens bästa. Finaste huset, mysigaste katten och jättemjuka soffor. Ligger parkerad i vardagsrummet med en kopp kaffe och ett stort projektarbete - det är så mycket enklare att plugga här. Och stugan ikväll!

med mormors gröna paraply

Jag gillar när onsdagar känns som fredag. Hur lång blir inte helgen då? Massa nyttigt har bockats av idag, flygbiljett är fixad, arbetsintervju bokad och vi har koll på alla tre inlämningar vi jobbar med just nu. Efter träning och seriemys fick DESSUTOM kvällen avrundas med vin hos min bästa klippa i världen såhär innan läggdags. God choklad bjöds det på också. Mums.

smarta insikter

Föll just in i ett städ-mode och har dragit följande slutsatser:
.
- Positivt med att dammsuga sällan är att det är en väldigt tydlig före- och efterskillnad.
- Vid mystisk lukt bör microvågsugnen vara först att undersökas. Måste införskaffa en micro-kupa. Blä.
- Disken diskar sig inte av sig själv.
osv.
.
Soovgott!

VECKOSTART

Puh. Har inte suttit ned sedan klockan åtta i morse och det finns fortfarande saker att göra på min aldrig sinande lista. Resterande skoldagar ser inte lugnare ut heller. MEN, det är i alla fall positiv stress det handlar om - och mitt i kaoset finns ändå lite koll. Molnen och regnet har kilat stadigt över Norrtäljes himmel hela dagen, i morgon vill jag ha sol och träningsvärk.

walk away

Livet känns helt okej bra. Redo för dagen, ska bara koka kaffe och styra matlåda först. Måndagen består av studiebesök, matsäck, opponering, grupparbete och träning. Längtar redan till helg. Torsdag. Tooorsdag!

sail that wave

Här ser ni vad jag helst skulle vilja pyssla med nu. Och imorgon. Och gärna resten av året.
.

underestimated

Blåbär, fil och linfrön gör en väldigt bra kombination till frukost. Nu vankas kaffe och denna fredag är det effektivitet som gäller. Igår var vi millimetrar från att boka en resa till Italien och nu försöker jag som smått styra upp planer för nästa helg. Ännu oklara.

between us

Det är torsdag och jag är just hemkommen med en (för en gångs skull) helt okej rygg från naprapaten. Underbart. Efter knak, massage och elbehandling kanske jag för en gångs skull lyckas styra upp denna överrörlighet. Eller inte kanske - jag SKA.
.
Hur som, jag har världens längsta att-göra-lista som måste bockas av. Så mycket som måste göras, bestämmas och fixas. Sen har jag ingen fungerande mobil (så nej, jag dissar inte), en galet stökig lägenhet och längtar lite hem.. Fast ikväll är det filmmys med nötter, prat och viiin.

tell me.

Jag vill surfa. igen och igen och igen.

Ericeira

Brun, laddad med solenergi och tillbaka i Norrtälje efter en underbar surf-vecka i Portugal. Nu vill jag åka igen, igen och igen.
Landade i Sverige igår och upptäckte att alla skolgrejor inte alls försvunnit som jag önskat - de har snällt väntat och det känns nästan likadant i mitt huvud nu som när jag blev (nästan) krossad av de största vågorna i solen. Hårt, snurrigt och med en massa sand. MEN ändå. Tack alla för världens bästa dagar.

conclusion:

Jag suger på att packa. Men imorgon: POOOORTUUUGAAAL. yesyesyesyes surf hela veckan lång.

inte ensam

Igår var kanske världens bästa fest på Offenciven. 170 personer spatserade in och ut genom lokalen, livebandet hade bästa draget och vi som jobbade fick rocka loss i baren, socialisera och plocka burkar som aldrig förr. Galet roligt och idag har jag sjukt ömma fötter. Klackar och drinkblandning i flera timmar var ingen bra kombo...
.
Idag har vi konsumerat McFlurry, kaffe, sprunigt på stan, pluggat i gräset och skrattat så att mitt huvud nästan sprängts. Scrambled ägg (och ngt tillbehör) vankas till middag och jag har hittat ett klipp som är hur hemskt, fint och bra som helst. Nästan tårar. Titta.
.

gör bort misstagen på en gång.

Lyckades missa första halvan av den föreläsning som gavs av en gästande engelsk professor idag. Typsikt och jag skyller fullt ut på dålig förmåga att vakna av väckarklockor, förkylning och huvudvärk. Hann ju i alla fall göra något vettigt under de 45 miniuter jag fick vänta till pausen..
.

RSS 2.0