Kvalborg

Försöker tvätta, städa, packa och dricka kaffe på samma gång. Hade egentligen tänkt hinna springa en sväng till föreläsningen innan bussen också, men den är borträknad. Tidsoptimisten måste ibland inse sina begränsningar..
.
Hur som, solen skiner och på systemet väntar fint, somrigt rosévin på att jag ska komma och shoppa. Den här helgen. Mums.

676

Är mycket medveten om att detta för tillfället är en otroligt stillastående blogg. Har ingen riktigt bra förklaring, men antar att det beror på att all min tid går åt till att göra allt och ingenting. Ungefär.
.
Denna torsdag har i alla fall spenderats i skolan, på stan, på cykel, bakom baren, i springspåret, två timmar på en buss, i solen och sedan avslutades den på inflyttningsfest med bubbel, snittar och fint folk. Inte alls så tokigt. Har lyckats spana in en vän som blivit sjukt snygg i en blondare hårfärg också (gissar att det är finare i verkligheten dessutom). Och i morgon vankas Kvalborg i Uppsala och hela helgen ser sådär sjukt härligt spontan ut!
.
OCH, innan jag somnar: VÄRLDENS BÄSTA MAMMA HAR HAFT FÖDELSEDAG IDAG! Och eftersom man aldrig kan skicka för många pussar så får du en till stor här när du läser detta Mammilammi. PUSS.

sjudagargårförsnabbt

Timmarna svischar förbi och min hemmavisit har kammat högsta poäng. Egentligen har jag inte alls hunnit med det som önskades; Ville träffa fler, hänga i stugan mer och det plugg som skulle ha gjorts ligger fortfarande orört. Bland annat. Men vad gör det om hundra år?
.
Mitt immunförsvar har i alla fall fått sig en knäck och hela halsen är full med slem och hosta. Njuter av kaffe, Veronica Maggio och favoritmuslin till frukost. Rökt fisk vankas till lunch i stugan... =)

hundra procent

Livet är underbart.

remember remember

SOL, KAFFE och FINA PLANER startar dagen och jag ska snart ut på spring- och gåtur med mamma. Ska in och träffa fint folk i staden någon gång efter frukost och kvällen ska jag nog bara ägna åt mig själv, ett bad och kanske lite åt mina böcker..!

Home sweet Home

Hemma, mätt och belåten. Dagen har ägnats åt sällskap med diverse människor, mat, motion (x2! woho) och annat smått och gott. Livet är fint här i min skog!

dancing from star to star

Jag somnade mitt i min packning. En kort powernap blev en hellång natts sömn ihoprullad uppe på täcket med både smink och kläder på. Kanske inte särskilt praktiskt, men jag sov som en baby och är totalt utvilad idag. Har sakta börjat inse att mina nattsuddningar kanske inte fungerar så effektivt i längden..
.
Försöker slänga ner alla kläder i väskan nu och har några mindre problem. VAD ska packas? Klockan fyra lyfter mitt plan!

För vi har gått i samma klass i snart ett år, vi har gömt våra.. lalalalalaaaaa

Grillmiddagen har förflutit på bästa sätt och slutade med en hög studenter stod på borden och skrålade för full hals. Hur härligt är livet? Har hunnit få i mig en stor bit supergod kladdkaka hemma hos Edin för att dämpa farten på karusellen i mitt huvud - rödvin och grillad korv visade sig vara en utmärkt kombination! Faktum är att jag faktiskt är lite förvånad över att min stavning fortfarande fungerar!
.
Nu ska jag äta ananas och försöka knåpa ihop en vettig packning för kommande vecka. Hem, hem, HEM!

du betyder mycket and I love you

Vaknade för en gångs skull i tid och jag är färdig för skola i samma stund som tidsoptimisten inom mig önskat. Idag är det sista dagen innan det vankas en påsklovsvecka utan lektioner. En hel vecka i min favoritskog. Innan dess ska vi dock fira med middag, vin och sällskapande ute i solen efter skolan. Kan ju knappast bli en bättre måndagspepp inför packning och annat stök här hemma!

Kudden ser så mjuk och go ut

Både batteriet i min hjärna och i min dator är inne på sin sista visa och det är HÖG tid för att sova. Har haft en ruggigt bra dag rakt igenom och än en gång handlat för pengar som borde fått vara kvar på mitt kort. Sjukt snygga och välbehövliga byxor dock!
.
Kvällen har spenderats med mina bästa norrisar och min mage är alldeles full av scones och marmelad - kvällsfika i toppklass!

Let me out

Man inser som smått att det kanske saknas några timmars sömn i systemet då det hamnar hudcreme på tandborsten istället för tandkrämen. Den fräscha, goda smaken uteblev så att säga..
.
Ska slänga ner sakerna i väskan och sen börja vandra ner mot bussen. Det kliar i shoppingfingrarna, men idag ska jag ägna mig helhjärtat åt att sälja kläder istället för att köpa dem själv...!

Detta gjorde just min kväll

.
Ibland stöter man på historier som får en att tänka efter en gång extra. Jag älskar också livet.

perfect saturday

Efter en perfekt galet bra fredagkväll i sann rockanda och sjukt bra livemusik från musikkommittén har vi även haft en superlördag. Solen skiner ute och efter massa prat och kaffe framför tv:n vandrade vi ner till centrum och lyxade med lunch på cafe.
.
Är bara hemma för att diska bort spåren från panpizza-restaurangen som startades här i natt och sen ska kaffe, filt och statistikboken få följa med ut till en gräsplätt här utanför.

VÅRvårVÅRvårVÅR

Kan inte släppa att vädret är helt underbart och att allas humör följer efter solen som på beställning. Hela magen pirrar, kaffet kokar och snart ska vi springa ner på stan för plugg och glass. Min outfit för den totala rockkänslan är halvt förberedd och kvällens fest kommer bli den största på länge. De där människorna i PU som fixar allt måste vara sjuuuuukligt grymma..! hähä

FYRA TAPPRA

Efter 16 timmar på skolan och en jobbig låsning i svanken passar min "chilla"-lista på spotify väldans bra. Dagen har varit galet fullproppad men sjukt rolig på samma gång. Allt som händer nu kommer bli så himla bra. Livet är bra och efter lite mera fix är det definitivt sovdags..!
.
Och om i morgon? Fram till klockan fem är det total ledighet och fint liv som gäller - efter klockan 18 räcker ett enda ord som beskrivning: Rockfest.

60 minuter

Om en timme får jag äntligen sova, har snart glömt bort hur man varvar ner och längtar helt galet mycket till några dagar ute i bästa ingenmansland (stugan). Wonderful.

MORGONKAFFE


Lunes

Denna dag kan räknas som två och jag har fler än en gång varit helt övertygad om att det faktiskt är tisdag. Dagens bästa går nog till gruppcoachutbildningen och andra plats går till det sjuka vårvädret. Så varmt och soligt att man blir helt glad i magen.
.
Väl hemma igen upptäckte jag att det fanns två val inför morgondagen: Gå halvnaken och barfota till skolan i morgon eller tvätta... Nu springer jag skyttetrafik i trapporna ner till källaren och överväger allvarligt att låta det sista torka över natten. Ingen lär väl ändå vilja boka tiden mellan 04-07?
.
Nåväl, ännu ett fullt schema väntar för tisdag och sängen måste renbäddas innan sovdags. VI SEES!

take the chance with me

Idag har jag gjort allt och ingenting. Tog världens längsta sovmorgon och när jag sen efter mångt och mycket tyckte att det var tid att kliva upp ringde jag mamma och hade lååångt fint samtal. Bokade min biljett hem över påsk också; mellan den 19onde och 26:e får alla ni där hemma få dras med en sprallig Norrtäljebrud. Woop woop!
.
Annat som lyckats sysselsätta mig denna söndag har varit plugg, kaffedrickande, prat, cv-skrivande på engelska, hårdbröd med senap och skinka (!), städning, disk, promenad, ett flertal mail, handling, te, t-shirtdesnignande och ännu mera plugg. Och ÄNDÅ har det varit sjukt lugnt och det var galet vårväder ute!
.
Avslutar kvällen med en dusch, ny hudkräm som luktar mums och varm mjölk med honung. Mm.

Plenti mo'

Visst är det kul att en "bra" dag på jobbet kan förvandlas till "super" bara tack vare en glad barnfamiljs shoppingglädje - tio minuter innan stängning. Underbart och jag fick skratta en hel massa. Äntligen hemma och ska hoppa direkt i sängen. Har drabbats av något mystiskt som gör att hela mitt huvud snurrar, utgången fick bli inställd och i min väska ligger ett helt paket alvedon. Vi hörs i morgon!

kaffekopp

Märkligt trött i hela kroppen och det var sjukt segt att ta sig upp från sängen idag. Kaffet i muggen är i alla fall snart slut och då glider jag iväg mot den sista arbetsdagen. Huuupp

ananasjunkie

Trots regn, trassel och andra smärre motgångar känns det som om ingenting riktigt kan förstöra mitt humör just nu. Det finns ett märkligt pirr i magen utan riktig anledning och jag tyckte till och med att det var rätt roligt att plugga statistik en hel dag fastän vi egentliga var "lediga".
.
Min blivande sommar känns också sjukt oklar. Börjar dock som smått tro att detta är ödet - och även om absolut ingenting är säkert eller spikat ännu så hittar ni mig nog mest troligt i Spanien under sommarmånaderna! Man måste chansa ibland..

funlife

Sen sist har vi ettor på Retail lyckats få helg och jag njuter till fullo av att få basa över all tid på mina egna villkor. Gårdagen bestod först av en totalt mördande statistikföreläsning men styrdes upp av drinkar, liveband och roliga människor under kvällen. Att jag och Cajsa inte har bästa kollen blev tydligt bevisat och vi kunde konstatera att äventyr alltid är lika roligt!
.
Idag har det varit häng på sveavägen, plugg/lunch/prat på cafe och en härligt vinglig cykeltur hem i total blåst. Har hunnit shoppa massa saker för lite pengar och dessutom fått reda på att mitt sommarjobb gått i konkurs. Hur lyckat? Nu drar jag i alla mina kontakttrådar och bara gudarna vet var jag kommer tillbringa juni-juli-augusti. Håll era tummar i alla fall, jag väntar på viktiga mail!

Det är medvind nu

Har haft en fin tisdag i härligt vårväder. Fick en liten kalldusch av macroekonomi under förmiddagen men sedan har det både städats och lagats mat (jag är en naturbegåvning på tunnpannkakor!) här hemma i lägenheten. Efter ett sjukt svettigt spinningpass på Friskis gled vi på Flygis för att inhandla frukt och te. Kondisen och musklerna ska tillbaka nu innan sommaren, inga genvägar.

wave



(jag klarade större vågor också...! hähä..)


back in business

Håller på vända livet från upp och ner till rätt väg. Haft mysdag på stan hela eftermiddagen, utfört behövlig träning på gymmet och nu försöker jag styra upp städning. Varför är det alltid så mycket jobbigare att packa upp? Veckan ser i alla fall väldans fin ut!

du och jag livet

Sjukt jobbigt att kliva upp i morse. Låg kvar länge, blundade och låtsades att det var solen som lyste mig rakt i ögonen och inte en envis taklampa. Uppe tillslut i alla fall och efter att naglarna målats i en lite roligare färg är jag nästan redo för vardag.
.
Dags för serious life igen och jag måste ha en stoooor kaffe nu.

and I still love it

Har snart spenderat 24 timmar hemma i Sverige och har redan hunnit förundrats över hur otroligt grått det kan vara. Håller en tumme för att vårsolen tittar fram i morgon, då ska jag ut på en joggingtur innan frukost. Skulle gärna hoppa runt i skinnjackan och fina skor också..
.
Hur som, Marocko. Jag är numera rätt övertygad om att jag av någon (säkert en väldigt bra) anledning egentligen är född på fel sida av jordklotet. Hur bra kan man trivas bland vågor, sand, sol, människor och tusengradig värme egentligen? Veckan har varit underbar med superhärliga människor och det finns inte en endaste sak att klaga på.
.
Vi har plaskat runt i saltvattnet, ätit mat på en solig terass över takåsarna, spelat fotboll på stranden i solnedgången, skrattat tills magmusklerna protesterat och framförallt: Kommit ihåg hur man faktiskt beter sig när man är totalt ledig från alla måsten. INGEN använde en klocka på hela veckan och jag har nog ärligt inte haft en sådan här dygnsrytm sedan högstadiet.
.
Nu ska jag krypa isäng efter en rätt oproduktiv dag, min hjärna är fortfarande på sparlåga. Vi ses i morgon! (och ja, jag är rätt så brun)

Vet ni vad?

Jag är hemma nuuu! En update kommer senare, nu är mitt kylskåp (och mage) i behov av en ordentlig påfyllning!

RSS 2.0