Kameran, min bäste vän

Ljuger inte ett dugg då jag säger att min helg faktiskt varit över förväntan trots två kvällars barnvaktande. Trivs verkligen hur  bra som helst i deras sommarhus och kameran gick varm ända tills batterierna tog slut! Igår var det några timmars lek på stranden, varm choklad i soffan på kvällen och sen en lång natts sömn.

Idag fick jag hela huset för mig själv, simmade nedanför klipporna (!!), tog en siesta och kämpade mig igenom spanska Elle. Gick runt i huset, luktade på havet och njöt av det totala lugnet. Kan inte riktigt förstå hur man kan ha ett sommarhus i samma klass som ett femstjärnigt hotell? Klagar inte!

Har legat länge för att få ordning på bilderna och det är  fortfarande en del att fixa, men eftersom jag lovat mamma underhållning till morgonkaffet så får ni se några nu iallafal! Såå, det här är en del av oasen i Cala D´or.








Kommentarer
Postat av: mamma

Jaa, Jenny! Vilket underbart vackert ställe. Vi är nog väldigt många som gärna skulle byta plats med dig just nu. Här hemma hade vi haft fyra soltimmar i november fram till i fredags. pussar

2009-11-23 @ 07:15:32
Postat av: maja b

galet vilket ställe! Fan vilken grej, är avis här borta :)

2009-11-25 @ 14:20:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se