".. hehe, ni har väl tagit med er mycket mat?...."

Ont varje benmuskel, rumpmuskel och fotmuskel. Tårna värker, blåsor har växt fram, skavsår på hälsenorna och nu luktar dessutom hela mitt rum av alldeles för varma vandringsskor. Behöver jag säga att om vi vetat om innan att vi hade SJU timmars vandring framför oss hade vi aldrig gett oss in på äventyret?

Hur som helst, halv elva i morse hoppade vi glatt iväg på tåget mot Alaró för att bergsvandra upp till en kyrka uppe på någon topp. Vi förstod snabbt när vi hoppat av tåget att vi kanske hamnat lite fel men vi var vid gått mod ändå och frågade en gubbe om hjälp. Vi gick, gick, och gick. Bilar passerade, folk skrattade, vi hittade spännande genvägar, klättrade uppför, hoppade nerför och när mjölksyran sprutade ut genom öronen var vi äntligen uppe på toppen -. uttorkade och skithungriga upptäckte vi dessutom en bar. Bästa stunden på hela dagen.

Efter ett mål mat på en restaurang som vi gick ner till senare fick vi energi så att vi med nöd och näppe tog oss hem igen och nu sitter vi här helt tömda på energi. Film väntar och sen en lång natts sömn. Imorgon hålls alla tummar för bättre väder, för då är det stranden som gäller!

(och bilder kommer här senareee!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se